System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Maradandó élmény a ADAC 3-Städte Rally-n

Körmöndi Szabi a csapatával a Ruszó Rally Team-mal Danku Miki navigálásával a németországi ADAC 3-Städte Rally-n vett részt a hétvégén.

Körömöndi Szabolcs - Danku Miki
Lada 2107 - EAST Motorsport KFT
ADAC 3-Städte Rally

 A célt sajnos nem látták meg, de maradandó örömet okoztak a kilátogató magyar és német nézőseregnek a gyorsokon.

Körömöndi Szabolcs beszámolóját olvashatják:
Nagyon jól éreztük magunkat, mint említetted sajnos a célt nem értük el, de mindenképp maradandó élményt okozott számunkra a verseny.

A kintlétünket mindenesetre csakis pozitívan értékelhetem. Pénteken az első gyorsaságin kicsit óvatosabban indultunk, hiszen mindösszesen csak kétszer volt lehetőségünk bejárni a pályát és egyből éjszakai szakasszal kezdtünk.

Sajnos a második gyorsasági rajtjánál jött az első (de nem az utolsó) műszaki probléma: Amikor egy jeladó felmondta a szolgálatot. Ezt a hibát az este folyamán sikerült kiküszöbölnünk és izgatottan vártam a szombati rajtot.

Délben eltudtunk indulni az aznapi első gyorsasági szakaszon. Majd következett a Fellner Arena ahol nagyon sok szurkoló várt minket! Emiatt és egyébként is, ez a pálya tetszett nekem a legjobban. Annyira sikeresnek bizonyult a biztatást, hogy ebben a pillanatban el is szállt a fék és bekövetkezett a második nap problémája is, ami a verseny feladására kényszerített minket. Kigyulladt a jobb hátsó fékünk, amit Miki gyorsan orvosolt.

Mindent összevetve, jól éreztük magunkat, egy új tapasztalatot szereztünk.

Köszönöm Mikinek és a Ruszó Rally Team minden tagjának a munkát es a kitartást!

Legközelebb az Eger Rallyn találkozunk!

Partnereink segítségét köszönjük! Gobal Kertransz Kft., West Euro Line Kft.

- Hajósi Miklós -

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)