System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Megteszem, ami tőlem telik!

Palotás Péter - Mitsubishi Colt EVO
Dömsöd - 2017.09.03.
Levianus Motorsport

Villáminterjú Palotás Péter autocross versenyzővel a szeptember harmadikán megrendezendő verseny előtt.Hétvégén újra felöltöd a tűzálló ruhát és rajthoz állsz az Országos Autocross Bajnokság Dömsödi futamán.

Itt korábban indultál-e már, ha igen mekkora előny ez neked, ha nem akkor miként informálódsz a pályáról?
- Tavaly voltam két alkalommal tesztelni ezen a pályán, de akkor nagyon rossz állapotban volt. A mostani állapotában a pálya szinte nem hasonlítható össze az akkori állapottal. Nagyon sok munkát és energiát fektetett a pályába Kis Ádám és csapata. Mindenképpen lesz pályabejárás a verseny előtt.

 

Elég tempós a pálya benne egy ugratóval, és több tempós kanyarral. Állni fogsz a gázon rendesen?
- Nem lesz más választásom és nem is akarom elvenni a gázt, a pálya is amint említettem ideális állapotban van, szóval ami a csövön kifér. Biztos, hogy most is lesz küzdelem a pályán és ugye a gyorsabb nyer, így megteszem, ami tőlem telik. A fiúk ideális állapotba hozták az autót erre a versenyre is.

 

A versenyautód most is a Mitsubishi Colt EVO lesz. Ádám szépen "bejáratta" neked a nyirádi Autocross EB-n, neked már csak meg kell zaboláznod a lovakat, és meg sem állni a dobogóig.  Most miként tervezed a versenyed? 
- Mindenképpen jobban tervezem, mint a túrkevei versenyt, szeretnék a dobogóra állni, de nem a 3. helyre. Mivel ez a szezonban már az ötödik verseny, szeretnék bizonyítani magamnak és a csapatnak is. Tudom, hogy az autó képes a győzelemre, és pedig hozzáteszem a magam részét.

 

Partnereimnek köszönöm a segítséget: PLTS Ipari Kft., Zeusz Exhaust Kft., AT-LOC Hungária Kft.

Szurkoljunk közösen Petinek a szeptember harmadikán dömsödön megrendezendő, Magyar Országos Autocross bajnokság ötödik futamán!

- Hajósi Miklós - 

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)