Nem adjuk fel!

A Speed Rally Team versenyzőpárosának, Szőke Andrásnak és Somodi Attilának nem a tervek szerint alakult a Baranya Kupa, a technika ördöge sajnos ismét közbe szólt.


Szia András! Hogy éreztétek magatokat a hétvégén? Milyen volt hangulat az autóban?
- „Sziasztok! Nagyon vártam már a Baranya Kupát, de ismét nem a tervek szerint alakultak a dolgok. Attilával mindig megtaláljuk a közös hangot, ezért a technikai hibák ellenére, -  a körülményekhez képest - jó volt a hangulat az autóban.”

A pénteki napon mindkét gyorsasági szakaszt sikerült teljesítenetek, de a vasárnapi gyorsokon már nincs eredményetek. Mi történt?
- „Igen pénteken sikerült végig szenvednünk mind a két szakaszt. Sajnos semmi nem úgy alakult ahogy szerettük volna, az első gyorson ismét fék problémánk volt, illetve a lámpasort is elhagytuk. A szakasz vége fele a motor sem forgott ki, de ezek után sem adtuk fel, és teljesítettük a prológot.
Aztán kimentünk az esti gyorsaságira, ahol a cél vége előtt teljesen megállt az autó, majd kb. 3 perc szerelés után sikerült beindítanunk. A 3. gyors előtt pedig fellazult a hátsó kerékcsapágy, így jobbnak láttuk, ha kiállunk.”

Sajnos a dobogós helyezés most nem jött össze. Nagyon el vagytok keseredve?
- „Én eléggé el vagyok keseredve, mert ez a sikertelen széria nem akar véget érni. Persze bizakodom, hogy Budapest Rally-n végre sikerül célba érnünk.”

Hogyan tovább?
- „A Budapest Rally a soron következő verseny, ott már nagyon szeretnénk végre egy technikai hibáktól mentes autózást eszközölni. Szerintem megérdemeljük.”

Reklámpartnereink: T+F Kft, GNSZ Kft, Brillant Autósbolt, Fodor gumiszerviz, Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Rodex Kft., Decran Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Fun Carter Kft., Milky Food Kft., Molvi Trade Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack, Iszi Produkt Kft., Lajosházi Csaba E.V., Tekt Kft.