Bereczkinek nem volt túl sok szerencséje Veszprémben !

A Veszprém rally ismét piros betüs ünnep volt a naptárba,de.... 

Sajnos nem sikerült túl szerencsésre a verseny.

A csapat már csütörtökön leutazott a Veszprém melletti murvás tesztpályára amit ismét egy helyi partnere biztosított a Suzuki Swiftnek ,hogy a lehető legjobb körülmények között készüljön fel a kétnapos erőpróbára. Ezúttal is tökéletesre sikeredett a beállítása a versenyautónak,ugyanis egy profi segítség is szolgálta a legfinomabb hangolást a lőtér környéki pályákra. 

A pályabejárás is tökéletesen sikerült ,hiszen Norbinak már-már ezek a szakaszok hazainak mondhatóak. Az első gyorsasági szakasz előtt meg is érkezett a várva várt eső ugyanis a gumiválasztás is az esős körülményekre lett előkészítve ! 

Az első szakasz elején ,viszont egy hatalmas gödör pokollá tette a száguldást, ugyanis a bal első lengéscsillapító toronycsapágya átszakadt ami a lengéscsillapító tartályát is leszakította ,így a szakasz hátralevő részére a bal első gátló kiakasztotta az üzemen kívül táblát !

Az első két szakasz között nincs szerviz ,így nem volt kérdés -a szombati nap ment a levesbe- ! 

A szervizesek a lengéscsillapítók cseréjével tudták orvosolni a problémát ami lehetőséget biztosított a vasárnapi folytatásra. Viszont ez a tartalék lengéscsillapító aszfalt útburkolatra lett tervezve,tehát a beállításokat is át kellett variálni és alkalmazkodni kellett a keményebb gátlókhoz.

A másnapi szakaszokon a 10 perces hátrány megpecsételte a fiúk sorsát de mindenképpen egy tisztes helytállás lebegett a szemük előtt. Olykor a feladás gondolatával is eljátszottak de ha már ezeken a fantasztikus pályákon megy a verseny akkor csinálják végig ! Voltak szakaszok melyeket élveztek és sikerült több űrhajó zsigulival is felvenni a kesztyűt ! Minden jó ha a vége jó és így a kategória 4.helyen sikerült célba érni a debreceni párosnak ! 

Bereczki Norbert -Géczy Tamás párosnak  a verseny végére egy kissé verzett Suzuki Swiftben ismét célba értek az egyik legnehezebb hazai futamon ! 

Köszönjük a partnereinknek az együttműködést: Interdairy Hungary Kft, Gran-Export Kft,Zsoltina 98 Bt, SL Forg Kft,Vaanco Bt, Globallift Kft, Félix Professional Kft, Metisz -Tomker Kft,Juhász Média Kft, illetve a Magyar Kőtörő Kft -nek is !