Sok újdonság lesz számunkra!

Szőke András, és navigátora, Somodi Attila is részt vesz a hétvégén megrendezésre kerülő Veszprém Rallye-n. A srácok eddig a MARB mezőnyét erősítették, ez lesz az első R2 futamuk.


- Szia András! Ha jól emlékszem, a Gobaldaru Rally Sprint (Borsodnádasd - Balaton) volt az utolsó versenyetek. Mi történt veletek az elmúlt időszakban?

Sziasztok! Igen Borsodnádasdon versenyeztünk utoljára, azóta nem mentünk. Székesfehérváron már Rallye 2-ben szerettünk volna rajthoz állni, akkor sajnos nem jött össze. A Veszprém Rallye nekünk hazai verseny, erre szerencsére összeállt minden.

- A hétvégén Rallye 2 mezőnyét fogjátok erősíteni. Versenyeztél már murván, vagy ez lesz az első ilyen futamotok?

Egyetlen egyszer versenyeztem murván, még 2014-ben. Azóta sajnos nem tudtunk murván menni, illetve Rallye2-ben is először fogunk versenyezni. Sok újdonság lesz számunkra!

- Az autót sikerült felkészíteni a murvás szakaszokra?

Igen az autót felkészítettük, átépítettük murvára. Szeretnénk még kipróbálni a verseny előtt, hogy minden rendben működik-e. Reméljük lesz rá lehetőségünk!

- Mi az elérendő célotok a hétvégén?

Kimondottan nincs helyezés, amit el akarunk érni. Szeretnénk teljesíteni a versenyt, ez az elsődleges célunk.

- Várható csata?

Most biztosan nem, szeretnénk célba érni!

- András, köszönöm szépen, és ügyesek legyetek a hétvégén!

Én köszönöm. Igyekszünk!

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Rodex Kft., Decran Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Fun Carter Kft., Milky Food Kft., Molvi Trade Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack, Iszi Produkt Kft., Lajosházi Csaba E.V., Tekt Kft.