System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Nem veszem el a gázt!

Palotás Péter autocross versenyzőt kérdezem a Szeghalmi Autocross Magyar OB verseny előtt.

Magyar Autocross Országos Bajnokság

Palotás Péter - Mitsubishi Colt EVO
Szeghalom - 2017.07.08-09.
Levianus Motorsport 


A hétvége ismét az autocross-ról fog neked és csapatnak szólni. Újra rajthoz állsz a Mitsubishi Colt EVO-val a Szeghalmi katlanban. 

De mielőtt erről kérdeznélek mesélj a Molcai versenyről, hogy miként is sikerült egy számodra teljesen idegen pályán körbe találnod? 

- Nagyon jól sikerült a Molcai hétvége, igaz eltörölték a szabadedzést, és az eső is nagyon esett első nap így pályaismeret nélkül vágtunk neki az időmérőnek, de sokat sikerült fejlődni. A szakadó esőben is felmentem gyakorolni, igaz akkor nem sokan mertek felállni a rajtrácsra, de mindenképpen hasznos volt a fejlődés szempontjából.

 

Volt-e kalandod a verseny alatt? Elég széles pályán csapattál?

- Szinte minden rajt után kialakult egy kis test-test elleni helyezkedés, A második előfutamban közelharcot folytattunk a harmadik helyzettel, de végül is sikerült a célegyesben egy merész manőverrel megelőzni, és a célegyesben a második helyen autózó szlovák versenyző is csak fél kocsihosszal ért be előttem.

 

A Molcai versenyen szerzett tapasztalatokat Szeghalmon mennyire tudod majd kamatoztatni?

- A szeghalmi pálya más anyagú, másképp viselkedik rajta az autó, de mivel itt jobb a pályaismeret ezért mindenképpen jó helyezést szeretnék elérni.

A Szeghalmi pálya igen csak technikás. Verseny előtt gyalogos pályabejárás során mennyire tudod memorizálni az íveket, kanyarokat?

- Szerencsére nem először megyek már a pályán, tehát nagyjából a fejemben van a pálya nyomvonala, ami nagyon sokat segít, illetve a kollégák is segítenek folyamatosan rádión, hogy milyen a pálya állapota.

 

A Colt most Kis Ádám alatt szépen teljesített két hétvégén is. Neked mi is az elvárásod magaddal szemben? 

- A dobogó mindenképpen, és nem a harmadik hely!

 

Mit is tudsz tenni a minél sikeresebb versenyhétvége érdekében?

- Nem veszem el a gázt!

Partnereimnek köszönöm a segítséget: PLTS Ipari Kft., Zeusz Exhaust Kft., AT-LOC Hungária Kft.

- Hajósi Miklós -

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)