Bereczki Norbert-Géczy Tamás és a Suzuki Swift

Ismét a saját autóval támadnak murván a debreceni fiúk ! 

Július első hétvégéjén kerül megrendezésre a Veszprém rallye ORB futam ,ahol már-már rendhagyó módon rajthoz áll Bereczki Norbi. Több évre visszamenőleg egy Peugeot 208 R2 nyergében tette ezt amely típussal 3 évvel ezelőtt bemutatkozó szerepet vállalt a márka részére hazai földön. 

Az idei esztendőben mindez nem tudott egyéb okok miatt létrejönni de mivel a verseny kihagyhatatlan a csapat számára ezért döntöttek úgy ,hogy egy Suzuki Swift 1,6 sport "N" azaz széria csoportos versenyautóval vágnak neki a Veszprém környéki pályáknak.

Ezen versenyautóval is a 6. kategóriába neveztek ahol kizárólag R2-es versenyautók lesznek az ellenfelek. Némi bátorsággal és lendülettel próbálják pótolni ezen lóerő hiányát de a -versenyzés- lesz a lényeg ! 

A Suzuki teljes mértékben felkészülten várja a szombat délutáni rajtot ,de addig is egy teszten fogják a pilótára hangolni a beállításokat. Igen beállításokat,hiszen ebben az autóban is benne van a legjobb lengéscsillapító rendszer ami ezen pályákra ideális lehet és ezeket nagyon pontosan be kell hangolni ahhoz ,hogy igazán gyors tudjon lenni az autó ! 

A versenyzők egy régi -új felállásban indulnak,ugyanis most Kozma Laci helyett Géczy Tomi fogja ismét diktálni az itinert a jobb oldalról !