Mögöttünk az R5-ök!

Lajosházi Csaba és „beugrós” navigátora, Laboncz László nagyon szép eredménnyel abszolválta a Osztrák bajnokság soron következő futamát, a Zwettl Rallye-t.


A srácoknak sikerült az abszolút 3. helyet, és a kategória 2. helyezését is begyűjteniük a Zwettl Rallye-n. Ha ez nem lenne elég, még az ART kupában is a 3. helyen végeztek! "Életem eddigi legjobb eredményét sikerült elérnünk a hétvégén! Minden a tervek szerint alakult!" - mondta Csaba.

Laboncz Laci most először navigált Csabának, ezért is különösen szép eredmény, amit a srácok elértek. "A navigátornak is fel kell vennie a ritmust, de Laci nagyon gyorsan ráérzett!" - tette hozzá Csaba.

Nagyon egyenletes tempóban, és gyakorlatilag hibátlanul sikerült teljesíteniük a gyorsasági szakaszokat, volt olyan szakasz, ahol a kilométer óra szerint a 235 km/h sebességgel sikerült repeszteniük. "Gyorsan, de nagyon biztonságosan értünk le mindegyik szakaszról! Volt egy erdei gyors, ahol lefelé sikerült meghaladni a 200 km/h sebességet. Nagyon kemény lett!" - mondta Csaba.

Az autó ismét tökéletes műszaki állapotban érkezett a versenyre, és végig nagyon jól működött minden. Most sem volt technikai problémájuk, de ez már nem újdonság a K-Tech Motorsport által felkészített gépeknél.

Csabának mind mentálisan, mind fizikailag sikerült felkészülnie a futamra, ahova teljesen kipihenten érkezett. "Az egyik hosszabb szünetben sikerült is egy picit elaludnom. Persze ez rá is nyomta a bélyegét az 5. és 6. gyorsasági szakaszra." - tette hozzá Csaba.

Ami különösen figyelemre méltó, hogy több R5-ös autó is rajthoz állt a futamon, Csabáéknak viszont sikerült jobb időt menni náluk is. "Nagyon örültünk, hogy 3 db R5-ös autónál is sikerült jobb időt futnunk a verseny végére! Nem vagyunk egy "súlycsoportban..." - mondta Csaba.

A csapat együttműködő partnerei:

Varrival Kft., Tekt Kft., Qualitekt Solution Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., SBS Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Viva-Mobile Bt., Viva interspeed Kft., Csóker-60 Kft.