Polgármesterrel a Jobb1-ben!

Molnár Pisti az EVO helyett egy Citroen C2R2-vel áll rajthoz a hétvégi M6LOG Salgó 2017 futamon. A jobb1-ben pedig egy igazán prominens személy foglal majd helyet.


- Szia Pisti! A hétvégi versenyen a navigátori pozíciót Fekete Zsolt, Salgótarján város polgármestere foglalja el. Hogy jött az ötlet?

Sziasztok! Kézenfekvő volt a Speed Rally Team-nél, hogy az egyébként a Rally sportot Salgótarjánba visszahozni vágyó Polgármester Urat, megpróbáljuk teljesen a Rally szerelmesévé tenni. Innen jött a következő lépés, beszereztünk a Bakó Team-től egy kis méregzsákot és felkértük Fekete Zsoltot hogy a jobb 1 -es navigátor székben diktálja nekem az itinert.

Polgármester Úr elfogadta a felkérést, így belülről szemlélve majd a prológ és a 8 gyorsasági után remélhetőleg, mint mi Rally-sok, Salgótarján vezetője is teljes szerelembe esik.

- Tehát akkor ez egy "séta autózás" lesz utcai tempóban?

Nem, dehogy! Előfutóként indulunk, de teljesen komolyan vesszük, mint minden versenyünket. Lesz pályabejárás, itiner írás, eligazítás, és minden, ami ilyenkor szokás. A polgármester úrnak a felszerelése is megvan, tehát teljesen "hivatalosan" fogjuk csapatni! Nagyon lelkes, tehát biztosan jól fogjuk érezni magunkat az autóban!

- Az autóról mit kell tudni?

Az autó egy R1 gépkönyves, 5 sebességes szekvenciális váltóval szerelt, 190 LE-s Citroen C2R2, amit a Bakó Rally Team készített fel profin erre a versenyre, ezúton is köszönet érte! Egyébként ez az autó nem teljesen új számomra, mentem már vele, nagyon klassz kis kocsi!

- Beszéljünk picit a pályákról. Mennyire ismerősek neked a szakaszok?

Alapvetően ismerem őket, talán a Sámsonháza - Nagykeresztúr annyira nem. Szóval szükség lesz a navigátorra!

- Tehát akkor ez alapvetően szórakozás, és talán picit teszt is?

Picit teszt/megmozgatás is nekem, hiszen a következő versenyem az Iseum Rallye lesz Szombathelyen, ahol a Mitsubishivel indulunk már.

Ez pont jó lehetőség, hogy picit vissza zökkenjek a versenyzésbe.

- Pisti, köszönöm szépen a beszélgetést, is sok sikert nektek a hétvégére!!

Köszönöm szépen, és ígérem vigyázok a Polgármester Úrra!

Reklámpartnereink: Fémtiszta Kft., PetPack Kft., Varrivál Kft., Villámszer Kft, Tekt, Dr Marcus, I.SZ.I Produkt Kft., Strapa.Pack Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Golf Kft., Fun Carter Kft., Rodex, Decran Kft, MilkyFood Kft. , Qualitekt solution