Mint egy falat kenyér

Lajosházi Csaba ismét nyeregbe ül, jobb oldalán az állandó navigátorával, Takács Gáborral. Ezúttal a Villámszer Kazár Rallye teljesítését tűzték ki célul.


Csabiék legutóbb a Schneerosen Rallye-n álltak rajthoz, ami Csaba tavalyi térd sérülése miatt egy komoly tesztnek indult. Szerencsére végig bírta a megmérettetést, és nagyon jó helyen sikerült végezniük.
A következő futam a Miskolc Rallye lett volna számukra, de bármennyire is szeretettek volna indulni, sajnos a munka közbeszólt. "Egyszerűen lehetetlen volt összeegyeztetni a munkával a miskolci futamot, így fájó szívvel, de ki kellett hagynom" - mondta Csaba.
Így érthető, hogy nagyon várják már a Kazár Rallye-t, ahol a cél első sorban a szórakozás. "Kell egy kis kikapcsolódás, hiszen ha állandóan csak dolgozik az ember, abba előbb-utóbb belefásul" - tette hozzá Csaba.
Az autó harcra kész, a Schneerosen Rallye óta semmilyen javításra, beállításra nem volt szükség, mondhatni a gép tökéletes. Kétszer is teljesíteni fogják a szakaszokat, hiszen előfutóként, és a mezőny végén licences versenyzőként is rajthoz állnak.
A hétvégi időjárás azért megtréfálhatja a versenyzőket, hiszen kérdéses hogy milyen gumival állnak rajthoz. "A gumi kérdéses, egyelőre nem tudom hogy mivel fogunk rajthoz állni. Lehet hogy téli, vagy szöges gumival? :D Egyébként nem is bánnám, ha ki tudnánk próbálni a Hankook vizes gumiját is." - mondta Csaba.
Csabát hallva, biztosan izgalmas versenynek nézünk elébe, és végre egy MARB futam, ami meg lesz tartva. Bár Csabáék alapvetően az ORC mezőnyét erősítik, azért figyelemmel követik a MARB futamokat, illetve az ott kialakult helyzetet is.
"Hatalmas elismerés a Speed Rally Team-nek és Fodor Krisztiánnak, hogy a jelenlegi, MARB körüli események és alacsony nevezői létszám ellenére is megrendezik a Villámszer Kazár Rallye-t" - tette hozzá Csaba. 

A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Qualitekt Solution Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., SBS Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Viva-Mobile Bt., Viva interspeed Kft.