Sikerült akklimatizálódni

Kocsomba Károly és Takács Gábor is az ORC mezőnyét erősítette a 23. HELL Miskolc Rallye-n. Sajnos a technika ördöge közbeszólt, így nem tudták befejezni a versenyt.

 Gáborral beszélgettem az eseményekről.

Szia Gábor, hogy éreztétek magatokat a Miskolc Rallye-n?
- Sziasztok! Nagyon jól éreztük magunkat, a pályák remekek voltak! Igazi dobálós rallye szakaszok, rengeteg felhordással. Talán ami egy picit negatívum, és kivette az energiánkat, az a rengeteg etap útvonal. A rendezés teljesen rendben volt, és a salakon megrendezett prológ is nagyon ott volt!


Most navigáltál először komolyabban Karcsinak. Milyen volt az első benyomás? Sikerült úgy diktálni az itinert, ahogy Karcsi kérte?
- Azt gondolom, hogy igen. Nyilván teljesen másképp, más tempóban kell diktálni Karcsinak, mint ahogy Csaba kéri. Viszonylag hamar sikerült megszoknom, így nem okozott különösebb problémát. Az autóban is nagyon jó volt a hangulat, élveztük minden percét.


Gumik?
- Karcsi ismerkedett a Hankook gumikkal, ami teljesen más mint a Pirelli.

Sajnos csak középkemény gumink volt, ami a 18 km-es gyors végére elmelegedett... Később aztán sikerült vennünk alig használt gumikat, ami jó lett volna, de erre sajnos már nem került sor.

A 10. gyors után kiállni kényszerültetek. Mi történt?
- Igen, sajnos a 10. gyorsasági szakasz (Lyukóbánya - Parasznya) után az etapon inkább megálltunk, mert 160 fokos volt a víz az autóban... Nem akartunk kockáztatni, hogy még nagyobb kár legyen, ezért feladtuk a versenyt. Az ORC 4. helyéről estünk ki, és folyamatosan javítottunk az időnkön. Az a hátralévő 4 gyorsasági szakasz nagyon kellett volna...

Hát sajnálom, de nyilván ez volt a jó döntés... Következő verseny(ek)?
- Ózd-Salgó a következő verseny ahol ismét Csabival megyünk, illetve előtte Kazár.

Gábor, köszönöm szépen a beszélgetést, és találkozunk Kazáron!
- Én is köszönöm a beszélgetést!


Reklámpartnerek:
Fémtiszta Kft, Copy n' More, Golf Kft, Milky Food Kft, Strapa - Pack, Dr Marcus, Pet - Pack Kft, Jász és Jász Kft , Fun Carter Kft, Rodex Kft. TEKT academy - engineering - resources, Varrivál Kft, SBS Kft., Viva Mobile Bt., Viva Interspeed Kft., Villámszer Kft., Kövi Ép-Vill. Kft. Fürdőpark, Kovács Méréstechnika Kft, Qualitekt Solution Kft., Orfű Aquapark.