Megpróbálunk helyt állni

Kocsomba Károly is rajthoz áll a HELL 23. Miskolc Rallye-n, az ORC kategóriában. A jobb1-ben Takács Gábor diktálja majd az itinert. Takival beszélgettünk egy picit a verseny előtt.

Kocsomba Károly – Takács Gábor, Mitsubishi Lancer EVO VII


- Szia Taki! Te alapvetően Lajosházi Csabának navigálsz, most mégis Kocsomba Karcsival indultok Miskolcon. Mi történt?

Sziasztok! Valójában semmi extra nem történt, Csabi sajnos a munkája miatt nem tudott indulni Miskolcon. Nagyon szerette volna összehozni ezt a versenyt, de egyszerűen fizikai képtelenség 2 helyen lenni egyszerre :)

- Karcsival régóta ismeritek egymást? Mentetek már együtt?

Igen, hiszen Karcsi és a K-Tech építi és szervizeli Csabi autóját is. Egyszer egy MARB futamon már mentünk együtt Karcsival, de inkább élményautózás volt az. Talán Kazár. Ezt leszámítva még sosem mentünk együtt, kíváncsian várom milyen eredménye lesz :)

- Van valami helyezés, amit nagyon szeretnétek megcsípni, vagy inkább csak autózni egy jót?

Nyilván tök jó lenne, ha jó eredménnyel tudnánk zárni a futamot. De azért ne felejtsük el, hogy nem mondható el rólunk hogy összeszokott csapat lennénk. :) És valljuk be, ebben a sportban ez elengedhetetlen.

- Milyen mezőny? Kikkel várható csata?

A mezőny nagyon erős! Komoly versenyzők komoly gépekkel. Hevesi Pisti, Ariel, Maricsek Miki, mind nagyon ügyes kezű pilóták. Azért megpróbálunk helyt állni :)

- Szakaszok?

A pályák szenzációsak, 5 különböző gyors, 2 nap. Már nagyon várjuk!

- Az autóról mesélj kérlek egy picit.

Az autó egy Mitsubishi EVO VII, melyet természetesen a K-Tech készít fel, és szervizel. Mint mindíg, azért ez garancia a minőségre :)
Legutóbb a Schneerosen Rallye-n ment az autóval Karcsi, plusz fejlesztés nem volt. Kapott egy nagyobb revíziót, és ennyi.


- Taki, köszönöm szépen az interjút, és csak ügyesen a miskolci pályákon!

Köszönjük szépen, igyekszünk!

Reklámpartnerek:
Fémtiszta Kft, Copy n' More, Golf Kft, Milky Food Kft, Strapa - Pack, Dr Marcus, Pet - Pack Kft, Jász és Jász Kft, Fun Carter Kft, Rodex Kft, TEKT academy - engineering - resources, Varrivál Kft, SBS Kft., Viva Mobile Bt., Viva Interspeed Kft., Villámszer Kft., Kövi Ép-Vill. Kft. Fürdőpark, Kovács Méréstechnika Kft, Qualitekt Solution Kft., Orfű Aquapark