Winter rally Covasna 2017

Idén is megrendezik a Kovászna környéki pályákon a Winter rallyt ! 

A szervező Simon Árpád elmondása szerint már több mint 50 cm a hóréteg vastagsága ami folyamatosan duzzad és így tökéletes körülmények várhatók a 2017 Január 14-15.-én megrendezésre kerülő havas jeges versenyen a Winter rally Covasnan ! 

Idestova 10 esztendeje rendezik ezen a környéken ezt a versenyt és ami az indok ,hogy ugyanazon pályák lesznek mint a tavalyi évben az pedig az ,hogy ezen az útszakaszon járnak a faszállító járművek amik jól letapossák a nyomvonalat,így biztosítva a versenyzők szeges gumijainak a legmegfelelőbb talajt.

Az idei esztendő újítása az lesz ,hogy létrehoztak a rendezők a verseny előtti napon egy shakedown-t ahol ki tudják próbálni a gumikat és az autókat egyaránt a versenyezni szándékozók,egyszóval egy kis bemelegítés,testmozgás lesz az ünnepek után !

Másnap azaz 14.-én szombaton 9:00 órától rajtol a mezőny akik között Ronán,Bulgár és Magyar versenyzőket is találunk. Az első nap 75 km gyorsasági szakasz lesz megrendezve majd másnap 51km vár a versenyzőkre.

Az idén a versenyiroda is új helyre költözik ami egy impozáns 4 csillagos szállodában a Hotel Merkurban kerül lebonyolításra ,ahogy a díjkiosztó is !

A szervezők várják a jelentkezőket !! Meg van hely !