Újra a Ringen szilveszterezünk

Szilveszter Rallye 2016.12.28-29.

Nagy Norbert – Szilassy Arnold, Mitsubishi Lancer Evo IX.
Az évemet egy visszatéréssel kezdtem, mind csapat, mind bajnokság szempontjából, hiszen szerepeltem már Zengős színekben 2013-ban, illetve 2014-ig voltam résztvevője a Túraautó Európa Bajnokságnak.

Idén egy Seat Leonnal vágtam neki az ETCC szezonnak, amit a Zengő Motorsport tökéletesen felkészített. Hat versenyhétvégéből állt a szezon, aminek a végét egy összetett harmadik helyezéssel zártam, amire nagyon büszke vagyok. Főleg azért, mert egy kis technikai hátrányban voltunk, hiszen a mi autónk egy két évvel idősebb fejlesztés volt, mint az ellenfeleimé.

Talán életem legjobb, legizgalmasabb szezonján vagyok túl, olyan pályákat jártam meg mint a portugál utcai pálya, ahol pole pozíciót sikerült szereznem, vagy a híres/hírhedt Nürburgring Nordschleife.

Nagyon jó érzés volt újra Zengősnek lenni, nagyon sok támogatást és erőt kaptam a szurkolóktól, támogatóktól, és mindenképpen szeretném tovább vinni az idén megszerzett lendületet a következő évre is. Nem titkolt célom, hogy Európa Bajnok szeretnék lenni!

Az évet ugyan úgy mint előző évben, egy kis kitérővel, a Szilveszter Rally-val fogom zárni, ami mindig egy különleges esemény nekem, elvégre a rally egy teljesen más műfaj! Idén is egy Mitsubishi Evo-val fogok indulni, és a 2015-ös évhez hasonlóan, Szilassy Arnold lesz a navigátorom!

Tavaly nagyon jó tempót sikerült diktálnunk, egy sajnálatos féltengely törés miatt estünk vissza, ezt idén szeretném kihagyni, és újra meg fogunk próbálni meglepetést okozni!

Partnereinknek köszönjük az egész éves bizalmat: Cartoma; inDesign