Taskó Rodrigó a KZ Invest kupán!

Hétvégén október kilencedikén debrecenben a gázvezeték úti salakstadionban újra felöltöd az overálod és a salakshow-n indulsz.


Milyen autóval és mit is lehet tudni róla? 
- Egy Daimler Mercedes C180 1994-es évjáratú 90 kilowattos gyári állapotú versenyszűz, kicsit rozsdás ,,bontószökevénnyel" 

Az idén rallycross versenyeken is indultál. Mennyire segíti a murvás versenyen a debreceni körversenyen való versenyzésed? 
- Nem nagyon segíti a Rallycross, hiszen általában a murvás részeken alapjáraton szoktam gurulni, mivel félek, hogy a kocsi megcsúszik...

Időre vagy a nézőknek fogsz autózni?
- Mindenképpen időre szeretnék autózni, de sajnos 1 henger nem megy a kocsiban, így lesz ami lesz...

2017-es versenyzési terveid?
- 2017-es évet még mindig tanulóévnek szentelem..., de ettől függetlenül célom, hogy minden versenyen elindulhassak, amin csak szeretnék, és a versenyző társaimnak is ugyanezt kívánom!

Ha hármat kívánhatnál az autósporttal mik lennének azok?

- Egyszer akadjon fel a gáz a lábam alatt.
- Ekkor mindenki meneküljön előlem.
- Ugyanolyan teljesítményű autóval mutathassa meg mindenki a vezetési tudását.

Támogatóid?
- A körversenyen a főtámogatóm a salakmotoros legenda Adorján Zoltán lesz, mivel Adorján Zoltán születésnapjára meglepte fiát egy autólízingeléssel tőlem, így mind a ketten ugyanazzal a Mercedessel fogunk veresenyezni.
A második szponzorom Kunkli Tivadar Küzdősport legenda, Quad országos bajnok, aki egy pár liter üzemanyaggal fog hozzájárulni a versenyzésemhez, mivel ő is rajthoz áll quad motorjával. És azok a szurkolók akik tapsolni fognak, ha véletlenül nekiszaladok az oldalpalánknak.

Szurkoljunk közösen Taskó Rodrigónak és sporttársainak október kilencedikén debrecenben a Gázvezeték úti salakarénában!

- Hajósi Miklós -

www.hajoka.hu