Ellenfélben nem lesz hiány !

Bereczkiék a romániai IASI rallyn ! 

Ellenfélben nem lesz hiány ! 

Hétvégén folytatódik a Román rallye bajnokság ahol a Bereczki Norbert- Géczy Tamás kettős is rajthoz áll. Az idei utolsó murvás romániai versenyen a debreceni fiúk egy Suzuki Swift 1,6 Sport versenyautóval indulnak. Az idei esztendő legnépesebb mezőnye jött össze erre a versenyre amelyen több román bajnok is részt vesz. A legnépesebb kategóriában kell a magyar srácoknak helytállni és a legjobb eredményre törekedni ahol 29 kategória ellenfél fog versenyezni a dobogó legfelső fokáért .

A versenyautó tökéletesen fel lett készítve és át lett állítva a múlt hét végi aszfaltos futam után ,ahol főleg a futóművel kellett foglalkozni ,ugyanis a murvás versenyek mindig jobban igénybe veszik az autókat és a versenyzőket is. A csapat már  kedden útnak indul de a verseny majd csak csütörtökön veszi kezdetét. 
Elvárást csak saját magunknak támasztunk ,ugyanis a bajnokság állásába nem tudunk beleszólni ,viszont a népes kategória tökéletes lesz arra ,hogy felmérjük magunkat a kategóriatársainkhoz képest. Természetesen nyerni megyünk mi is  amibe lesz beleszólásuk a helyieknek is! Szeretnék a verseny előtt sokat tesztelni és tökéletesen beállítani az autót. Utána pedig remélhetőleg egy kezes báránnyal egy jó versenyzést produkálhatunk.  Már várjuk a rajtot és a célt is ! –mondta Bereczki Norbert pilóta.

Reklámpartnereink: Magyar Kőtörő Kft,Elix-vill Kft, Kemad Kft,Interdairy Kft,Gran-Export Kft,Zsoltina 98 Bt,Vaanco Bt,SL Forg Kft,Mega Safe Credit Kft,Félix Professional Kft,Globallift Kft,Metisz-Tomker Kft, Juhász Média Kft,racing.hu