Bereczkiék Veszprém rallyja

A 2016-os Veszprém rally előtt Bereczki Norbi visszafogottan nyilatkozott a várható eredményt illetően.


Sajnos  az idei Veszprém rallye nem úgy sikerült Bereczki Norbert- Kozma László párosnak ahogyan azt ők eltervezték !

Bár volt öröm is az ürömben ! 

A versenyt megelőző  teszten bekövetkezett baleset miatt a versenyautó kipróbálása kicsit felemásra sikeredett de az elmúlt két évnek köszönhetően elég jó volt a kapcsolat a Peugeot 208 r2-vel ! Az idei esztendőben is a kategória győzelemért mentek a srácok Veszprémbe . 
A versenyautó dekorálása után a pályabejárás már-már ismerősnek mondható hiszen több ízben is versenyzett Norbi ezeken a Veszprém környéki szakaszokon ! A verseny 3. szakaszáig minden úgy alakult ahogy az el volt tervezve , de a 3.szakasz célja előtt 500 méterrel egy jobbos kanyarba nem sikerült befordulni, és a gyors reakciónak köszönhetően a szembe található bekötőútra ugrattak be Norbiék.  A  lökhárítót felütve a hűtő olyan mértékben sérült ,hogy a motor károsodásának megelőzése érdekében már csak legurultak a beíróig a fiúk ! 

A szervízcsapat  gyors munkájának köszönhetően , egy óra múlva ismét tökéletes állapotban volt az „oroszlán” és így adódott a lehetőség a másnapi szuperrallyra ! 

A másnapi 6 gyorsaságiból 4 szakaszt, és köztük az utolsó gyorsot/power stage/ is sikerült megnyerni a kategóriában a tapasztalt versenyzőknek és ezáltal  a 6.kategória dobogójának 3.fokára állhatott fel a debreceni autóversenyző páros. A revans amely egy jó autóval,hiba nélküli kategóriagyőzelmet jelent a 2017-es esztendőben remélhetőleg be fog következni ,legalábbis ebben bíznak a fiúk. 

Bereczki Norbert: - Számunkra csak a kategória győzelem az elfogadható eredmény! Örülünk persze annak is ,hogy szuperralizhattunk egy ilyen hiba után,de győzni jöttünk és azért hívják autóversenynek ezt a játékot mert a győzelemért jössz ! Mégtöbb odafigyelés ,koncentráció és maximális felkészültség ami elengedhetetlen ehhez a játékhoz ! Jövőre nyerni szeretnénk úgy mint 2014 és 2015-ben ! Örülünk ,hogy egy jó hétvégén vagyunk túl és hogy a csapat ismét a maximumot hozta ki magából és a  partnereinknek is köszönjük a bizalmat .

Partnereink: Magyar Kőtörő Kft, Elix-Vill Kft, Interdairy Hungary Kft, Gran-Export Kft, Kemad Kft,Zsoltina 98 Bt, Vaanco Bt, Mega Safe Credit Kft, SL Forg Kft, Félix Professional Kft, Juhász Média Kft. www.racing.hu és www.racingbolt.hu