Bereczkiék ismét az oroszlánnal mennek Veszprémbe !

Bereczki Norbit faggattuk a Veszprémi versenyről.........

Milyen indittatásból pont a Veszprémi verseny?

-A fő ok az ,hogy ezt a versenyt szeretjük a legjobban a hazai bajnokságban. Úgy érzem a murva amúgy is jobban fexik számunkra nem olyan pontosan kell autózni mint egy aszfalt versenyen és mozgásban van alattad mindig az autó ! Szeretek murván versenyezni és imádom ezeket a pályákat ! 

Teszt után verseny előtt mi az érzésed?

-A teszt nem sikerült valami fényesre de szerencsére több partnerünket meg tudtuk autóztatni és egy picit meg tudtuk nekik mutatni az autó erejét és azt a milliőt ami körülveszi ezt a kis r2-es kocsit !  Nagyon sajnálom ami a teszten történt ! És itt szeretnék gyógyulást kívánni Bessenyei Zolinak ! 

Verseny,fagyi,csapat?

-Verseny lesz ,fagyi nem lesz csapat kiváló ! A navigátorom a jól bevált Kozma Laci aki kirobbanthatatlan a Peugeotból .Az autót sikerült belőni a kérésem alapján a futómű és a fék is megdöbbentő mint minden évben. A csapat 100%-on van tökéletes munkát végeznek már 3. éve ! Fagyiosztogatást nem tervezünk mert a Június egy kicsit még a nyár eleje és a partnerünk is nagyobb vállalkozásban van benne ami miatt nem fér bele a verseny idejébe ! Remélhetőleg a sikeres célbaérkezésnek örülhetünk vasárnap !!!!

Köszi a gyors válaszokat ! 

Én köszönöm nektek is és a partnereinknek is : Magyar Kőtörő Kft, Elix-Vill Kft,Kemad Kft,Interdairy Kft,Gran Export Kft, Zsoltina 98 Bt,Vaanco Kft, Mega Safe Credit Kft, Félix Professionl Kft,SL Forg Kft, Metisz Tomker Kft, racingbolt.hu, Juhász Média Kft