Tótkomlós belülről

Szántó Nikolettet kérdeztünk a Tótkomlósi Rallyspriontről.

Hogy tetszett a rendezvény?
 
- Számomra új volt a rallysprint, mint szakág, de nagyon jól éreztem magam. Rengetegen látogattak ki a versenyre, és jó volt látni, hogy a város egy emberként támogatja ezt a rendezvényt
 
Milyen volt ez a két nap?
 
- A szombati eső kicsit elvett az autózás élményéből, de vasárnap már sokkal jobb volt a napsütésben száguldani Tótkomlós utcáin.
Az pedig külön öröm volt számunkra, hogy ilyen sikeres volt a gyűjtési akció és több mint 600 000 Ft gyűlt össze a gyermekek támogatására.
 
Ezúton is szeretném megköszönni partnereinknek hogy velük ott lehettünk és segíthettünk.
Az Euro-Sales Kft ( www.eurosales.hu) , a CarSkinz (www.carskinz.hu ),az All in Photo (www.all-in-photo.hu) valamint a Digitcam (www.digitcam.hu) nélkül nem tudtunk volna ott lenni. 
Köszönjük a Motul Magyraországnak,az NS Wheelsnek,a Jaz Products-nak, a Sparconak a Stefan Zorst Racingnak és a Mohai Ágnes Forrásvíznek.
 
Esetleg elgondolkodtál a szakág váltáson?
 
- Nagyon tetszett a verseny hangulata, de maradok a driftnél. Hosszabb a pálya, és az is tetszik, hogy az idő a határozza meg a versenyt, így kevésbé szubjektív. Jók az ilyen kirándulások, mert az új élmények és tapasztalatok motiválnak, és sokat lehet belőle tanulni is.
 
Hol találkozhatnak veled/veletek legközelebb a rajongók?
 
- Június 11.-én a mezőkövesdi reptéren megrendezésre kerülő Tuning Találkozón és Gyorsulási versenyen mi is megjelenünk. Várunk mindenkit szeretettel.
 
Köszönjük a riportot.
 
- Mi köszönjük!