System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Salakra fel, avagy csapass ha tudsz!

KZ Invest  Kupa - Salakpályás autós körverseny 1. Forduló.
2016.03.13. Debrecen, Gázvezeték úti Salakaréna.

Soós Szabolcs rendező írását olvashatják:- Csapatunk az idei esztendőben is rajthoz fog állni több típussal - kezdte mondókáját Szabi!

Az idei esztendő nyitányaként januárban elkezdődött az év a romániai havas versennyel Kovászna környékén ahol Géczy Tomi navigálásával a kategória 2.helyet szereztük meg! 

A csapatunk csúcsversenye mégis a jól megszokott Veszprém rallye lesz ahol Bereczki Norbi társam fogja ismét megkergetni a Peugeot 208 kisoroszlánt.

 

Az idei esztendő sem múlik el Kelet-Magyarországon autóversenyek nélkül!

A szokásos KZ Invest kupasorozat is beindul a mi szintén a mi kezünk munkája.

Ez a jól megszokott Kelet-Magyarországi amatőr autóverseny sorozat ahol profi és amatőr is kipróbálhatja tudását ,bizonyíthat a nézőknek!

A 2016-os évet 5 futamosra terveztük és ismét a programba került Nyíregyháza is  csak nappali verzióban, aminek nagyon sokan örülnek és mi is fellélegezhetünk a pályák változatossága miatt.

Az első versenyünket március 13.-án a Debreceni salakoválon rendezzük meg, ahol bukócsővel és nélküle is rajthoz lehet állni. De legfőképpen az egész napos program a nézőknek nyújtja a legnagyobb élményt. A kétkedőket megnyugtatom, hogy minden időjárási körülmények között megrendezzük a versenyt.

A nézők között ismét kisorsolunk egy BMW tesztautót egy hét végi használatra az egyik támogatónk jóvoltából! 

Szabó Attila barátunkra is emlékezni fogunk ezen a versenyen akit majdcsak egy esztendővel ezelőtt a tavalyi Eger Rallyn veszítettünk el.

Kérjük a versenyzők és nézők segítségét is hogy bármilyen összeggel segítsük meg a hátrahagyott kétgyermekes anyukát, és családját.

Adakozásra is lesz lehetőség a salakoválon amit a kilátogató nézők a helyszínen tudnak megtenni. 

Csapatunk több autója is részt fog venni ezen a versenyen de a farhajtásos gépkocsik jelentenek igazi élményt a publikumnak.

A versenyzőknek is szolgálunk némi izgalommal, ugyanis a jól megszokott irányt ismét megváltoztattuk, tehát jobbra kell majd fordulni a versenyzőknek! 

Reméljük az időjárás a kegyeibe fogad minket és egy igazán jót farolhatnak a versenyzők a nézők igényeit kiszolgálva! 

Tehát március 13. Vasárnap - Salak!!! - fejezte be mondandóját Soós Szabi!

- Hajósi Miklós -

2016-ban ismételten KZ Invest kupasorozat!

Versenykiírás: http://www.racing.hu/file/56cb3911716833b67095cfab/20160313_k_z_invest_kupa_debrecen_salakmotorpalya_2016.1_salak_kiiras.doc

Letölthető nevezési lap: 
http://www.racing.hu/file/56cb3916716833b67095cfad/20160313_k_z_invest_kupa_debrecen_salakmotorpalya_nevezesi_lap16.1.doc

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)