Hoffer Zsoltit faggattuk az idei évről

Hoffer Zsoltit a 2015-ös esztendő 6.kategóriájának ezüstérmesét kerestük fel villám kérdéseinkkel amire meg is kaptuk a villámválaszokat ! 

Zsolti ! Mikor is kezdtél el versenyezni mivel és kivel?

-Szia, köszöntöm az olvasókat. 1996-ban túrában már navigátorként versenyeztem és 1999-ben kezdtem Lada 1200s kisautómmal szlalom versenyezni, 2005-ben az akkori Juniorban egy Seat Ibiza TDI-ben navigáltam és 2006-tól versenyzem pilótaként. Egy N2-es Honda Civiccel kezdtem. Első navigátorom Rimóczi Csaba barátom volt. 

Az ORB 6.kategóriájában versenyzel igen rég óta. Mi a terv ,mi a vágy?

Mint mindenki másnak is ebben a kategóriában szeretném megnyerni a bajnoki trófeát !  2015-ben majdnem sikerült is, azonban több tényező is meggátolta ezt. 

A családoddal is szoktam találkozni a versenyek szervizparkjában. Hogyan élik meg a te hobbydat?

Feleségem ezzel kapott és szereti is a rallye-t . Szerencsés vagyok. Köszönöm neki, hogy mindig velem van, talán nélküle már nem is versenyeznék. 

Mesélj kérlek a 2016 -os esztendőről mik a tervek?

Lennének nagy terveink, azonban a realitások talaján maradva az ORB-ben indulunk 2016-ban is! Az autó természetesen OPEL ADAM R2!!!! 

És végezetül kik azok az emberek akik végigkisértek a pályafutásodban és segítették a versenyzésed?

Természetesen, mint említettem is a feleségemnek, Anitának nagyon sokat köszönhetek. Hatalmas támaszom a csapatvezetőm Szabó Zoltán - sokan úgy ismerik: - Ezredes Úr -
 Ő minden versenyen segít, hogy ott tudjak lenni és fejben is versenyképes legyek. Ezredes Úr minden Szilveszter Rallyen és egy-két futamon pilótaként is próbára teszi magát sikerrel, melyre viszont én vagyok nagyon büszke! Szerintem jó csapat vagyunk! 

Köszönöm a válaszokat és sok sikert az idei esztendőhöz !