A Bakó Rally Team a Mikulás rally-n is részt vesz !

A 40 és az 50 az új 30

A Mikulás Rallye sokak számára már inkább kikapcsolódás, mint vérre menő küzdelem.

Ezzel így van a Bakó Rally Team is. Különleges futam lesz ez most a csapat és a három versenyzőpáros számára is, ugyanis mindhárom duó most ül először a Citroen C2R2-ben.

Bakó Laci csapatvezető elmondása alapján egy igencsak jó hangulatú verseny előtt állnak. Már csak azért is, mert a három páros szülinapi ajándékbakapta a C2 kipróbálását, barátoktól és családtagoktól.Kivéve Zsoltot, aki magát lepte meg ezzel a hétvégével.

Az egyik páros Balázs Csaba és Papp Gábor, ahol Csabi az 50. szülinapja alkalmával fogja terelgetni a kis méregzsákot. Gábor először fog navigálni, és biztos furcsa lesz neki az új szerep, de bíznak az elsőáldozók szerencséjében.

A másik versenyautóban Novák Balázs és Molnár Istvánmutatja majd meg tudását. Itt Balázs lesz az ünnepelt, aki a 40. szülinapját szeretné feledhetetlenné tenni azzal, hogy életében először elsőkerekesbe ül át a BMW-ből. Pisti számára sem lesz újdonság a versenyautó belülről, hiszen egész évben egy Mitsubishit hajtott R2-ben.

A harmadik Citroennel a Vánsza Zsolt-Devecseri Gábor kettős fog autózni. Zsoltit is eddig Mitsubishiben láthattuk navigálni Hevesi Pisti mellett, de most ő is kedvet kapott, hogy próbára tegye magát a B1-ben. Neki is nemrégen volt a 44. szülinapja, és úgy gondolta, hogy meglepi magát egy jó kis versennyel. Gábor pedig valamilyen úton-módon régóta kapcsolatban áll a teammel, mert anno hozzá került a Bakó Laci régi Citroen Saxoja.

A csapat és az ünnepeltek is egy kellemes hangulatú versenyben bíznak. Elvárások nincsenek, legfeljebb a Bakó Rally Team részéről, mert szeretnék, ha úgy teljesítenének a versenyautók, mint az idén a legtöbb futamon. Meg hát kupából annyira nem rossz pezsgőt inni.

Végül lássuk a srácok hétvégi mottóit.

Balázs Csaba-Papp Gábor: „Abszolútra törünk, és jól fogjuk érezni magunkat.” :D

Novák Balázs-Molnár István: „Hepibörzdéjtúúúljóóól.” :D

Vánsza Zsolt: „Megyünk, ahogy tudunk. Ez a verseny a szülinapi és karácsonyi ajándékunk egyben.” :D

Mikulás Rallye 2015. december 5-6. Veszprém

Reklámpartnereink:

Citroen Orbán OMP Autóház Kft. – Citroen, Peugeot, Kia, és Volvo márkakereskedés és márkaszerviz; Medipost Kft. – Futárposta és levéltárkezelés; Ju-Fo Kft. – Fogaskerék és szerszámgyártás; Alfa Szerszámcentrum Kft. – Szerszám – Kis és Nagykereskedés; Folkem Kft. – Nyomdaipari és Szolgáltató Kft.; Malompark Bevásárlóközpont Debrecen; Dr. Móré Viktória ügyvéd; Cezar Tours Kft. – Autóbuszbérlés, bel- és külföldi személyszállítás; Szinkron Kft. – Járműalkatrész felújítás és kereskedelem; Palker Papír Kft. – Papíripari termékek gyártása és forgalmazása; Józsa Gumi – Autógumi kereskedelem és szerviz; UK Geotherm Kft. – Energiahatékony Épületgépészeti Rendszerek; Print Solutions Kft. – Irodatechnikai berendezések; NorthRacing Kft.

Szöveg és fotó: Tiba Anita