Csapatépítő tesztnap, vevő és partnertalálkozó

Így év vége felé a Crash-Men Team Kft. a kunmadarasi repülőtéren tartja az egyesületi csapatépítő tesztnap, vevő és partnertalálkozó éves rendezvényét.

Ezen a rendezvényen az egyesületi tagok kb. 35-40 versenyautóval vesznek részt. 
A repülőtér elzárt részén - kb. 5-6 km-es kijelölt zárt pályán - versenytempóban lesznek a hirdető - és leendő partnerek megautóztatva, illetve tesztelnek a versenyzőink.



A rendezvény reggel 8 órától délután kb. 16 óráig fog tartani, ahová várjuk a kedves nézőket és a rally szerelmeseit is.
A belépés a nézők részére díjtalan az eseményre. Az időméréssel és a rendezvény biztonságos lebonyolításával kapcsolatosan a Kisúji Autó MSE Egyesületet kértük fel, akik nagyon pozitívan álltak a kérésünk elé, és 5 nap leforgása alatt meg is szervezték nekünk 2015.november 22-re (vasárnap) a tesztnapot.

12.00-kezdettel Egyesületi Díjátadó az egyesület legeredményesebb versenyzőinek. (MARB, Rallye2, Nemzetközi, ORB).

A rendezőkkel, sportbírókkal, technikai Rescue-val és versenyzőkkel egy biztonságos jumboree-t szeretnénk megvalósítani.
A helyszínen a Ru-Ti Sport Videó Team és Pánya Peti fogja megörökíteni a versenyt.

A következő versenyzők és navigátoraik vesznek részt az eseményen:
Bencs testvérek, Bereczki Norbi és Soós Szabi, Csomós Mixi, Fenyvesi Gabi, Foczkó Ákos, Forgács Laciék, Jobbágy Peti és Krisztián, Juhász Csabi és navigátorai Zsolti és Pisti, „Juhi” Zoli, Hankó Laci, Kerekes „ZúZoo” Laci és Réka, Kolencsik Bazsi,Kopasz Krisztiánék, Kovács Zoli, Krehlik Nándi, Kuncz Dezső és fia, Mandala Ricsi, Nagy Pisti, Nagy ISU, Nagy Laci, Kisubi és Uborka, Pucsok „TAZ” Gabi, Ruszkai testvérek, Ruszó Krisztián, SanyiBandiék, Sipiék, Szalontai Attila, Szegedi testvérek, Temesvári Laciék, Tóth Attila, Tóth „Pistix” István, Tóth Tibi, Üveges Sanyi, Vida Peti, Világi Tomi, és még akik kimaradtak, de tőlük elnézést kérek ezért.

Meghívott vendégversenyzők:

-         Berényi László - Mitsubishi Evo IX - a Rally2 3 szoros Bajnoka

-         Balogh „CSIGOLY” Balázs - Lada 2107 - Mókamester

A rendezvény ideje alatt fűtött sátorban lehet majd beszélgetni és sztorizgatni, ahol Juhász Zsolti navigátor főzi majd a finom étkeket és készíti a forralt bort.
Ettől függetlenül büfé is fog működni a helyszínen, amelyről a rendező gondoskodik.

- Hajósi Miklós -
www.crashmenteam.com