Nehezített körülmények

Rallycross Országos bajnokság -

Nyirád Motorsport Centrum

2015.10.03-04.

A szombati nap szerencsésebben alakult a HQ Racing versenyzői számára, mint a vasárnap, de Hangodi Zoltánnak és Hangodi Bendegúznak így sem lehetett különösebb oka a panaszra a nyirádi versenyhétvége záró napján.A szombati futamgyőzelmek után vasárnap Hango az ötödik, Beni a második helyen zárta a ralycrosst.

“A szombati nap szerencsésebben alakult, mint a vasárnapi, de azért jól éreztük magunkat. Nekem megint beragadt a váltóm kettesbe, úgyhogy nehezített körülmények között versenyeztem, de az ötödik hellyel elégedett vagyok” – értékelt Hango.

“A szombati nap jól sikerült, de a vasárnapi harmadik előfutamon Széll Szabi gyorsabb volt. A döntő első rajtkockája így is az enyém lett, de végül a jokeren megelőzött. Örülök a második helynek, persze az első azért jobb lett volna. Nagyon szoros a csata a bajnokságban, sok múlik a máriapócsi versenyen, így arra nagyon fel fogunk készülni” – mondta el Beni.

“Ezen a hétvégén nyílt napot tartunk a Kakucsringen, amelyre ezúton is szeretnénk meghívni mindenkit” – vette vissza a szót Hango. 

“Október 10-én, szombaton reggeltől sötétedésig kint leszünk, főzünk, eszünk-iszunk, és természetesen visszük a versenyautókat is. A csapat összes járműve megtekinthető lesz a terepralis buggyktól, a rallycross-os autóinkon át, a rally-s BMW-nkig. Szeretettel várunk minden kedves szurkolót és érdeklődőt!”

A rallycross bajnokságból már csak egyetlen futam van hátra, erre három hét múlva, október 23-24-én Máriapócson kerül sor.

- Kónya Rita -
www.tereprali.com