System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

HÁROM FUTAMOS ÉVADZÁRÓ A HUNGARORINGEN

Az I. HE-DO Kupával zárul az MNASZ Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság 2015-ös versenyévada.

A hétvégén utoljára csapnak össze az MNASZ Autós Gyorsasági szakág versenyzői, hogy eldöntsék a bajnoki címek sorsát. A hagyományos Hungaroringi évadzáró különlegessége, hogy egy ideje nem a versenyhétvégéken megszokott kettő, hanem három versenyfutam vár ilyenkor az indulókra, ami komoly kihívások elé állítja a csapatokat és a versenyzőket egyaránt.

Hiszen a versenyzőknek komoly a tét, mert sok bajnoki pontot lehet gyűjteni, de sokat is lehet bukni ezen a hétvégén ami nagyban befolyásolhatja a bajnoki címek, helyezések sorsát. Komoly feladat ez a csapatoknak is, hiszen három futamra kell életben tartani a technikát, nincs sok idő kijavítani egy-egy esetleges törést vagy műszaki hibát.

A különböző kategóriákat végig tekintve a WATZ Túraautó Bajnokságban az F csoport 1600cm3-ig kiírt géposztályában Merk József áll az élen 66 ponttal. A 2000cm3-ig kiírt géposztályt ifj Ficza Ferenc vezeti 48 ponttal. A +3500cm3-es géposztályban a korábbi bajnok Porsche veterán Bódis Kálmán áll a tabella élén 78 ponttal. A Formula autósok mezőnyében Rónai Tamás 59 ponttal, minimális előnnyel áll az élen.

Az RCM Suzuki Kupában Nagy Dániel viszonylag meggyőző fölénnyel áll a bajnoki tabella élén, bár az RCM mezőnynek még nem ér véget a 2015-ös bajnoki évad a Hungaroringen ott majd egy Csehországi versenyhétvégén dőlhet el a bajnoki cím végleges sorsa.

A SWIFT Cup Europe sorozatban Bernula István gyűjtötte eddig a legtöbb bajnoki pontot, szám szerint 242-t. Őt szorosan követi a sorozat idei legsikeresebb újonca Balogh Zoltán aki a formula autós kategóriából érkezett a Suzukis mezőnybe. A bajnoki tabella harmadik helyét a rendkívül fiatal Keszthelyi Vivien foglalja el, aki a sorozat Junior bajnoki címéért is harcban áll Balogh Zoltánnal és természetesen a sorozat legjobb hölgyversenyzője is egyben! A SWIFT Cup Europe küzdelmei sem érnek véget a Hungaroringen, mivel még rájuk is vár egy utolsó bajnoki forduló Ausztriában is.

A legendás angol márka a LOTUS Cup Eastern Europe családias kis mezőnyében Vizin Tamás 149 bajnoki pontot autózott össze eddig a tabella élén, de a bajnoki cím sorsába még nyilván a második és harmadik helyet elfoglaló Major Benedek és Balogh György is szeretne komolyabban beleszólni. Erre a Hungaroringen kívül még egy Belgiumi versenyhétvégén is lesz esélyük szeptemberben.

 

Érdemes lesz tehát kilátogatni a Hungaroringre ezen a hétvégén is, ugyan most csak normál méretű versenyautókat láthatunk az előző hétvégéhez képest, de a több kategóriában szoros bajnoki pontverseny miatt most is izgalmas küzdelmek várhatóak.

Szombaton reggel 9h-től az időmérő edzésekkel indul a program, majd 11:35h-kor a túraautósok mezőnye nyitja az éles bajnoki futamok sorát. a szombati program az Endurance bajnokság egy órás futamával zárul majd szokás szerint.

Vasárnap már 9:15h-től folyamatosan versenyfutamokat láthatnak az érdeklődők, melyek közé az ebédszünet után ékelődik be két időmérő edzés. Ezt követően délután kerül sor a sok kategóriában talán mindent eldöntő harmadik versenyfutamokra.

A verseny rendezője és az MNASZ Autós Gyorsasági Szakága szeretettel vár mindenkit szombat reggeltől a Hungaroringre, hogy egy izgalmas versenyhétvégével búcsúztassuk a 2015-ös bajnoki évadot!

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)