System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Fazekas Károly: Az első ötbe szeretnék kerülni!

Interjú Fazekas Károly tereprally versenyzővel.

Augusztus 13-16.-án felveszed a versenyoverálod, leporolod a versenyautódat, és harcba száll Hungarian Baja futamán.

Augusztus 14-én délután a Nyirádi "Vörös katlanban" is tiszteletét teszi a mezőny. Mi is lesz ott tulajdonképpen?

- Világ kupa futam, illetve magyar bajnoki futam, 3-szoros szorzóval, mely azt jelenti hogy az első helyezett 60 pontot kap.Milyennek tartod a Veszprém környéki pályákat?

- Magyarország egyik legjobb pályája, nem csak azért, mert itt itthon vagyok, hanem mert különösen kedvelem a lőtéri szakaszokat, viszont kevésbé az erdei részeket.

Itt a Nyirádi katlanban versenyeztél-e már korábban?

- Nyirádon még soha nem versenyeztem. Néhány évvel ezelőtt egy rally cross versenyen, a  verseny szünetében bemutató jelleggel tetem néhány kört, még a régi bajnok autóval BMW X5-tel, viszont nagyon sokszor néztem a pálya széléről az autocross illetve a rally cross versenyeket.

Milyen hosszú szelektív szakaszok várnak rád és a sporttársaidra?

- 174 km szakasz vár ránk, mely nagyon nagy kihívást jelent, mert Magyarországon nem jellemző, hogy ilyen hosszú szelektív szakaszok legyenek egyben. Ráadásul a hétvégére is jól befűtenek, 33 fok körül lesz, ami azt jelenti hogy az autóban legalább 50 fok lesz, és tűzálló ruhában a hőérzeted ilyenkor 80 fok.

Ezen a versenyen, hol is szeretnél végezni a mezőnyben?

- A világkupa értékelésben a nevezési listát elnézve az első ötbe szeretnék kerülni, magyar értékelésben nyilván nyerni szeretnék, mely hozzásegítene a 3. Bajnoki címem megszerzéséhez.

Hányadik helytől jár már pont a versenyben?

- Világkupában az első 10-nek jár pont, ha az első 3-ban végeznénk, következő évben FIA prioritással rendelkeznék, mely járna bizonyos előnyökkel a következő évi nemzetközi versenyeken. Például nem járnánk úgy mint Olaszországban hogy, T2-es autó mögött rajtoltatnak, és a magyar bajnokságban is az első 10-nek jár pont.

Mit üzensz a szurkolóidnak?

- Minden szurkolót várunk a pálya szélére, de főleg a piros pólóban lévő szurkolókat kedveljük!

Támogatóink segítségét köszönjük! Fazekas Insped Kft., FüredScan, Wallis Motor Pest Kft., ScanParts Kft.

- Hajósi Miklós -

www.hajoka.hu

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)