Bereczkiék ismét Peugeotban !

......avagy a  Gusto Racing Team újra támad.

A 2014-es esztendő után Bereczki Norbi ismét egy Peugeot 208 R2 -vel támad a Veszprém rallyn.

De ,hogy a Gusto Team-ben ne legyenek magányosak ,ezért a Szabó-Nyakacska kettős is beveti a Citroent ezen a fantasztikus murvás futamon. 

Norbi, rég ültél versenyautóban.

-Igen ,ez így igaz, de mivel nagyon szeretjük ezt a Veszprémi futamot ezért erre a versenyre összpontosítunk és próbáltuk ismét összerakni a keretet, hogy egy ilyen fantasztikus ,hozzám igen közel álló murvás versenyen tudjunk versenyezni egy tökéletes autóval.

Autó a jól megszokott ,már a tavalyi évben a Magyar nagyközönségnek bemutatott Peugeot 208 R2 marad?

-A voksunkat ismét a Szlovén Oktán motorsport mellé tettük le,ugyanis a tavalyi esztendőben egy jól megbízható majdnem új versenyautót hoztak nekünk, ami az idei évben is remélhetőleg a megbízhatóságáról lesz nevezetes, bár egy év alatt azért volt pár hajtója akik megelégedetten versenyeztek ezen járművel.

Bízunk benne ,hogy ugyanolyan kiszolgálást kapunk,mint tavaly és a kategória társakkal jót fogunk csatázni.

Mivel a Gusto színekben versenyeztek ,gondolom az idén is lesz fagylalt !?

-A Gusto fagylaltokat forgalmazó partnerünkkel folyamatos egyeztetések folynak és remélhetőleg a versenyzők és a szervízparkba kilátogató nézők ismét belekóstolhatnak a Gusto ízvilágába ami megtalálható a boltok polcain is. Ez nem a reklám helye de 2014-ben is nagyon sokan dícsérték a Gusto különböző ízű fagylaltjait és folyamatos érdeklődés volt a beszerzésük felől.

A csapat most kéttagú lesz?

-Igen, a csapattársam egyben kategóriatársam Szabó Ákosék is rajthoz állnak a Citroen C2R2 Max versenyautójukkal ami designjában és teljesítményében is hasonló paraméterekkel bír . Nagy lesz az összhang és jó lesz a hangulat ez biztos. Nagyon várjuk már a meccset !

 

Találkozunk Veszprémben.... /és várjuk a fagyit !!!/

-Így lesz !