A cél minél előbb végezni

Interjú Lehoczki Péter autocross versenyzővel az április 19-i autocross verseny előtt.

Április 19-én elkezdődik számodra a 2015-ös autocross versenyszezonod. Miként telt az utolsó versenyed óta az életed?
- Sok-sok munkával teltek a napjaim. Teljesen új versenyautót építünk az idei szezonra, mert sajnos a régi technika már nem bírná a kiképzést. Több változás is lesz a mostani autón. Igaz még nincs kész az autó, de én bízom a szerviz csapatomban, hogy a rajt pillanatáig elkészül!


Mesélnél a KecelRing pályáról, ha jók az értesüléseim, egy megújult pályát találnak majd a kilátogató versenyzők és a szurkolók. 

- Jól értesültél igen, mert átalakítottunk pár dolgot. A pálya közepéből kihordtuk a motocross dombokat a pálya szélére és így a nézők maximálisan be tudják most már látni az egész pályát. A nyomvonalak is átalakultak, és így most 4 nyomvonalon tudunk versenyezni.

Hány kategóriában várhatók az indulók, és a 2015-ös versenynaptárról is tudnál bennünket tájékoztatni?
- 7+1 kategóriában indulnak a versenyzők. Quad-Trabant-Junior-Kis-Közép-Nagy-Szuper+Roncsderbis autók.

2015 Tervezett versenynaptár:
április 19. Kecel.
június 14. Kecel.
július 5. Mélykút.
augusztus 23. Kecel.
október 18. Kecel.

Nem utolsósorban milyen céllal indulsz az idény nyitó futamon?
- Az elsődleges cél, hogy szokjam az autót, mert sok újdonság lesz számomra most benne. Az is lehet, hogy kategóriát váltok idén, de ezt a verseny reggelén döntöm el, hol indulok. De a cél minél előbb végezni.

Támogatóim: Pintér Művek, Lavati ZRT, Lecsó autó szerviz, BADACSONYI PARTYSZERVICE, Robág Gumi, EuroVid, Lehoczki Ferenc, Hajóka.hu.

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu