Ígérem, nyomni fogjuk a gázt

Interjú, Budavári Zoltán Rally versenyzővel a 2015-ös Eger Rally előtt.

Ezen szakaszok közül mentél-e már anno, és ha igen hogy tetszett neked?

- A Parádsasvár-Mátraalmás szakasz kivételével, már az összes szakaszon versenyeztem. Nagyon szeretem az Eger környéki pályákat, mert látványosak és gyorsak. Kedvencem Egerszalók Verpelét gyorsasági.

Jó pár gyors, legendás szakasz várnak majd rátok sok etap kilométerrel. Mennyire lesz nehéz kiszámolni a gumi és üzemanyag kérdést?

- Az üzemanyagot csapat számolja, nekem nem kell ezzel foglalkozni. A gumi már az én feladatom vannak tervek a fejembe, de sok tényező befolyásolja majd (időjárás, levegő hőmérséklet, aszfalt hőmérséklet) a végső döntést majd szombat reggel fogom meghozni.

Mint tudjuk a verseny a célban ér véget. Természetesen ti is szeretnétek meglátni a célt, hol is szeretnétek végezni a kategóriátokban?

- Ezt a kérdést sokszor megkapom, de nem szeretek válaszolni babonából. Szóval: Mindent megteszünk. Ígérem, nyomni fogjuk a gázt és a végén majd kiderül mire volt elég ebben a nagyon erős kategóriában.

A 2015-ös versenyeidről egy pár gondolatot, ha lehetne tőled hallani:
- 2015-ben Várhatólag 10-12 verseny szeretnénk indulni és közben folyamatosan tesztelni. A fő célunk az ORB futamain elindulni és mellette a hazai meghívásos versenyeken részt venni.  Navigátorom Kulcsár Csaba már többször ült mellettem mindig nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, de azt hiszem ebbe a közel 10 éves barátságunk is benne van. 

Támogatók: Aquaprofit Zrt:  Morsimp Kft., Méta Hungary Kft. Vitalspa, Eurosense, GarAgent kft.,Scale.