Janika már készülődik !

Elérkezett ifj Tóth János visszatérésének ideje ! 

Ifjabb Tóth János jó formában van, izomzata átlagon felüli.
Jó hír ez a ralirajongók számára, hiszen a hétszeres abszolút magyar bajnok nagy dobásra készül: három év kihagyás után visszatér a versenypályákra – egy Peugeot 208 T16 R5 volánja mögött.

Kemény fizikai edzésekkel, s futással készült a szezonra – tavaly épített egy tréningautót, hogy formában maradjon –, s ez meg is mutatkozott azon a fizikai állapotfelmérésen, amelyen csütörtökön és pénteken vett részt azzal a céllal, hogy tudományos alapokra helyezze a felkészülést.
„Kíváncsi voltam a feladatokra, és arra is, milyen eredményt hoznak a vizsgálatok – vallotta be ifjabb Tóth János, akit az F&M fitness and more orvosi és sportközpont, Fit4Race programjának keretén belülvetettek alá tüzetes vizsgálatnak. – Megtudtam, hogy négy kiló súlyfelesleg van rajtam, de a doktor szerint ezzel nem is kell foglalkoznom, mert olyan izomzatom van, hogy ez belefér. Tény, nagyon sokat futok, de nem gondoltam, hogy ez ennyit számít. A doki azt mondta, száz-százötvenezer embert vizsgált meg előttem, és a terheléses futás azt mutatta: egy NB I-es futballistáéhoz hasonlítható az izomzatom...”

„Azt is kiderítette a vizsgálat – bár a részletes eredményeket csak jövő hét elején kapom meg –, hogy egy kicsit fáradt vagyok, talán amiatt is, hogy nemrég influenzás voltam. A doki azt mondta, el kéne utaznom két hétre a Karib-tengerre. Mondtam, hogy az valószínűleg nem jön majd össze, viszont készülök az idénynyitóra, amit legalább annyira szeretnék élvezni, mint egy nyaralást” – mondta ifjabb Tóth János, aki a kétszeres abszolút bajnok navigátorral, Szőke Tamással vág majd neki a szezonnak, s ő maga is nagyon kíváncsi rá, mennyi idő alatt rázódik vissza, s lesz ugyanolyan gyors, mint annak idején, amikor a bajnoki címeit szerezte.

A felkészülés java még hátra van….

forrás: facebook.com