Ladákkal a Szilveszter rallyn!

December 28-29-én a Hungaroringen megrendezésre kerülő Szilveszter rallyn Ladákkal képviseli magát a SOLID Racing Team. A csapatvezetőt kérdeztük a változásokról.

A 2014-es évben három autót indítottunk különböző bajnokságokban, név szerint a Gymkhana bajnokságban Szőke Ákost, a Historic bajnokságban Merencsics Árpád - Varga Sándort és a Rallye 2 bajnokságban Kondella Péter - Szilassy Arnold párost. A Szilveszter rallyn való indulás csak a Kondella - Szilassy párosnak volt tervben az év elején, de a bajnokság utolsó futamát követően elkezdtünk készülni a 2015-ös évre, ezért ezt a futamot ki kell hagyniuk. A Honda a kötelező év végi revízió közepén tart, és folyamatban van egy másik versenyautó megvásárlása, ezért inkább a jövő évre koncentrálunk, de ettől függetlenül három Ladával jelen leszünk az év utolsó futamán.

Kik és milyen autókkal fognak versenyezni a csapatnál?

- Baksai László, Poczang Valér - Gschwindt András és Gyenes András – Schmidt Ádám párosok indulnak a csapatunkat képviselve.

Az időért vagy pedig egy kis kikapcsolódásként állnak rajthoz a versenyzők?

- Részünkről csak egy elvárás van, érezzék jól magukat és szórakoztassák a nézőket. Azt gondolom, hogy a versenyzők nagy része „buli versenynek” tekinti ezt a futamot, de a végén van aki bevallja, hogy azért az óra ellen is versenyzett…

Támogatóink:

Drive Music Kft., Ecoffice Technology Kft. (Sigillanda, PaperCut), The Body Shop, Evolution Consulting Kft., Innovitas Közhasznú Kft., EuTrust Szerviz Kft., Tritcon Kft., Egrokorr Festékipari Zrt., Olasz és Társai Bt., Pannon Tobacco Kft., Scan Union Kft., V4 Transport Kft.

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu