System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Waldviertel rallyról ......

Az időjárási körülmények brutálisan megnehezítették a körülményeket az idei év rally szezonzáróján !

Hol is kezdjem? Egy kisebbfajta regényt lehetne írni erről a nyugati szomszédainknál megrendezett bajnokiról.Szóval: Az időjárás már a pályabejárás elején megromlott és péntek délutánra a szitálásból olykor szakadó eső lett. Minden versenyzőnek a 4 fajta pálya feldolgozására 10 órája volt. Ez a kétszeres szakaszismerkedésre elegendőnek is bizonyult. Nem is a pályaismerettel inkább a jéghez hasonlítható pálya minőséggel gyűlt meg igen sok versenyzőnek a baja. Szombat reggel a verseny napjának reggelén is a palatetőn kopogó esőre keltünk. Irány a szervízpark ahol volt aki vágott volt aki nem de nagy dilemma volt a gumiválasztás, ugyanis egy ilyen talajra  legjobb,legideálisabb  gumiválasztás nem volt.

Fortuna volt mindenkinek a barátja a reggeli első időellenőrző állomáson aki igen sok versenyzővel a nap folyamán megszakította a barátságot! Már az első szakaszon a komplett Magyar mezőnynek etap lett a szakasz egy sajnálatos Osztrák versenyzőpáros balesete miatt ! 0:1. Jöhetett a második szakasz ahol a csúszkálás játszotta a főszerepet,de 28 versenyautó lejött ! .A 3. szakasz ugyancsak változatosra sikeredett . 3 autó egymásba ment , köztük Ranga Laciék és Lencséék. Ollééknak ezen a szakaszon ugrott az év végi 3.hely, kiestek . Kazárék is odacsapták az autó hátulját ! A 30 elrajtolt Magyar versenyzőből csak 10 tudott tisztán lemenni , utána mindenki átlagidőt kapott etap lett ez is ! Szervízpark. Mindenki szegelt gumit cserélt és tankolt a folyamatos esőben ! A versenynap 4. szakaszán eldőlt a Magyar bajnoki cím. Kazár a bajnok. Herczigéknek megállt a vadonatúj motorjuk ! :( Nincs tovább csata. 22 autó fejezte be a szakaszt. 5.gyors: 19 autó ért célba ,ismét változatos körülmények és az eső is csendesedik ! Elekék ,Ranga Laciék és Rafiék is kiestek. 6. gyors:Csak Kazárnak van mért ideje Turánék elestek !ETAP ! Szervízpark be. Szervízpark ki. Powerstage azaz utolsó gyors plusz pontokért ! Kovács Antiék a körgyors összeérős részén kiütöttek egy villanyoszlopot de mentek tovább. Halmoséknak rengeteg problémájuk lett de bevitték a hátukon a kocsit ,Lovászék kiestek , Baloghék pedig őzikét ütöttek vacsira. 17 autó ért célba. Ennyi ! Változatos körülmények ,borzalmas időjárás, veszélyes csúszós pályák, drámai küzdelmek . ezek jellemezték az idei utolsó ORB,OMRB versenyünket . Találkozunk 2015.-ben !

Videocsokor a versenyről: 

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)