System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Teszt rendben! Jöhet Korzika!

Az elmúlt hétvégén az I. Mannol Pilisvörösvár rallye-n élesben teszteltünk az év utolsó ERC futamára a Korzika rallyra!

Pénteken az egész család bevonásával lázasan dekoroztuk újdonsült  versenyautónkat immáron a saját műhelyünkben, teljes nyugodtságban, már ez egy leírhatatlan érzés.  Így ezen a hétvégén Szabó Balázst kértük kölcsön , aki amúgy az ORB-ben egy BMW 1-es versenyautóban Rafael Tominak diktálja az itinert. Neki is nagy kihívás volt és teljes elánnal ragasztotta már a matricákat is J A nap végére jól elfáradtunk, de megérte nagyon, hiszen Tibike kreativitásának köszönhetően azt gondoljuk, az egyik legjobb desing készült el!

Szombaton délután egy ünnepélyes rajtceremóniával vette kezdetét a számunkra tesztversenynek titulált verseny, ami tökéletes alkalom volt arra, hogy a honi közönség is testközelből láthatta az új autót!

Vasárnap reggel, nagyon hideg időjárás fogadott minket, amit gyorsan meg kellett szokni J Igen ám csak az amúgy sem túl jó tapadásáról híres EB-s Michelin gumik felmelegítése sem volt egyszerű feladat.

Ifj. Érdi Tibor : Ez a dolog még úgy ahogy sikerült, de azért kétségek voltak bennem az autót tekintve is, mert még egy métert sem mentem vele. Nem tudtam, hogy mire számítsak, elképzelésem volt arról, hogy hogyan kell vele menni, de tapasztalatom annál kevesebb! Mindentől függetlenül azt gondolom, hogy a jót hamar meg lehet szokni, és így sikerült hamar összebarátkoznunk, és annyit elmondhatok, hogy véleményem szerint sokkal stabilabb autó mint a IX-es volt, nehezen kihozható a sodrából  az hogy mennyire gyors majd a Korzika rallye-n tapasztalhatom meg ! J

Nagy várakozásokkal megyünk a Korzika rallyra, hiszen  akár a Production Cup 3.-helye is elérhető számunkra, erre minden esélyünk megvan.


Üdvözlettel:

Érdi Rallye Team

Az Érdi Rallye Team együttműködő partnerei: Poli Computer, Taxi 4, LISS, Manopen, Agruniver Holding, Aloha, Blueinit, Fer-Vill, Sicam, SHX, DWO, CrewPrint

 
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)