Solberg és Meeke a Condroz Rallyn

A Belga Rally Bajnokság utolsó idei versenyén, a Condroz Rallyn két nagy név már biztosan ott lesz, hiszen Kris Meeke Citroen DS3 R5-tel, míg Petter Solberg Citroen C4 WRC-vel indul

A Belga Rally Bajnokság (BRC) utolsó előtti versenyén, az East Belgian Rallyn Thierry Neuville tesztelt a Francia Rally-ra és magabiztosan szerezte meg a győzelmet a Hyundai i20 WRC-vel.


A BRC utolsó versenyén, a Condroz Rallyn két nagy név is ott lesz, hiszen Kris Meeke és Paul Nagle Citroen DS3 R5-tel, míg Petter Solberg és Phil Mills Citroen C4 WRC-vel indul.

A brit versenyző korábban, 2006-ban már indult a Condroz Rallyn egy Citroen C2 R2-vel, azonban akkor nem sikerült a célba érés. Meeke utoljára 2009-ben az egykori IRC bajnokság keretein belül az Ypres Rallyn indult Belgiumban, akkor sikerült nyernie Peugeot 207 S2000-rel.

Solberg viszont első ízben áll rajthoz Belgiumban. A WRC 2003-as és a WRX idei világbajnoka számára az autó biztosan nem lesz ismeretlen, hiszen 2009-ben és 2010-ben is evvel a típussal versenyzett a WRC futamain.

A Condroz Rally idén október 31 és november 2 között kerül megrendezésre, a Belga Rally Bajnokság idei címét már korábban Freddy Loix biztosította be.