Lehetséges ,hogy Horvátországban folytatódik a Magyar rallye bajnokság ? !

Főtitkári közlemény - 41. Croatia Rallye
2014-09-19 13:44
Tisztelt Tagjaink, Versenyzők, Rally rajongó Sportbarátaink !

Ezúton tájékoztatom tagjainkat versenyzőinket és az autósportot szerető rajongóinkat , hogy a Budapest Rally törlésének híre gyorsan eljutott a szomszédos országokba is. A kialakult helyzetet látva, a Horvát Autósport Szövetség részéről a szerdai napon hivatalos megkeresés érkezett hozzám, amelyben a 41. Croatia Rallye (volt INA Croatia Rallye, http://www.croatiarally2014.com/croatia_rally_en/index_en.html) szervezői és a horvát szövetség főtitkára jelezte, hogy szívesen befogadják az ORB mezőnyét versenyükre.

Ez a felajánlás lehetőséget biztosít arra, hogy az Országos Rallye Bajnokság 5. futama az eredeti időpontban megrendezhető legyen. A Sporttanács felajánlja segítségét az RSB mb. vezetőjének és igény esetén a teljes sportszakmai lebonyolítást magára vállalja.

A horvát szövetség főtitkára az alábbi kedvezményt biztosítja:

Csak a magyar versenyzők a nevezési díj felét, 350 € fizetnek 
A nevező versenyzők az FIA European Rally Trophy és a CEZ Rallye Bajnokságban is teljes pontszámmal értékelésre kerülnek

További információ:

Útvonallap: http://www.croatiarally2014.com/croatia_rally_en/itinerary.html

Köszönjük a Horvát szövetség segítségét és bízunk abban, hogy a rally sportban érintett tagjaink élnek a lehetőséggel.

Ezen esemény kapcsán tájékoztatom az MNASZ tagságát, hogy a horvát szövetség egyik legfontosabb stratégiai partnerünk. Hónapok óta azon dolgozunk, hogyan lehet bővíteni együttműködésünket a bajnokságaink közös rendezésében illetve a nemzetközi érdekérvényesítés területein. A horvátok fenti felajánlása egyértelmű jele annak, hogy ők komolyan gondolják.

Kérem Tisztelt Tagjainkat segítsenek, hogy mi is komolyan gondolhassuk.

Tisztelettel,
Herczeg Lajos
Főtitkár