Michelisz erőből lett második !

Fantasztikus sikert könyvelhet el a Zengőmotorsport és Michelisz Norbert !

Frenetikus második hely! Norbi megverte a Citroeneket ! Kiváló versenyhétvégén van túl a magyar csapat ! Az időmérő edzés sem volt kutyafüle de a verseny ,:) 

 Muller és Loeb is alulmaradt az első rajtnál, Norbi másodiknak fordult , pedig a negyedik helyről rajtolt. A verseny időmérőjén a Q3-at elnézve nem sok esélye volt Norbinak a dobogóra kerüléshez ,viszont ez csak feltételezés volt. A Citroenek ,de főleg Lopez kicsattanó formában volt.  A mi Norbink körbeautózta a világbajnokot és így került erőből rögtön Lopez mögé ahol végig robogva tudta tartani a tempót a másik két Citroennel szemben. Fantasztikus volt ,hogy csak minimálisan csökkent a megszerzett előnye Norbinak a verseny végéig ! Gratulálunk, mit is mondhatnánk mást !?


A második versenyen a Ladás Huff indult az élről ami egy kiemelkedő sikernek volt tekithető a Lada Motorsportnak !

Békés volt a rajt, Norbi a hetedik helyét megtartotta, ám ez az idillikus állapot csak addig tartott, amíg meg nem érkeztek Mullerék. Az első komolyabb támadást Norbi egy tockossal kivédte, jó volt látni, hogy a franciával történt kemény ütközés ellenére, versenyben maradt. Az biztos volt, hogy nem használt az ütés, de, lássuk be, Mullernek sem hiányzott.


Michelisz a hetedik lett végül, összetettben viszont feljött a hatodik helyre. Huff pedig a második helyet húzta be a Ladával, ami talán a hétvége legnagyobb meglepetése. Na jó, nem teljesen. Az igazi meglepetés, ez a Lopez fiú volt megint, aki hazai pályán mind a két futamot megnyerte, hiába indult a tízedikről a második körben.


Remélhetőleg a hazaút simábban fog menni mint a kiutazás ! Jó utat !