Végre !!!

Végre újra leírhatom, Michelisz Norbi volt a legjobb hondás az időmérőn

Végig dominált a márkatársak között. Negyedik lett, erőből, ahogy tavaly! Jó volt érezni az energiát, ami valahonnan előkerült ezen a vonalvezetésen. Szép volt Norbi! Gyerünk emberek, igyunk Michelisz és a csapat egészségére! Fenékig és pacsizás és ölelés!

A Q1-ben Norbi hamar lezárta a vitát, az első mért kör után az élre ugrott, fél másodpercet adva mindenkinek. Huhh, ez, most akkor, ez hogyan van? Nem az van, hogy gyengélkedünk? De! Nyugi, mi is, így tudtuk, de láttad, hogy mizu, sehol sem volt senki. Nem gondolhattuk, hogy a többiek nem próbálnak javítani, miközben csak a tizenkettőbe akar bejutni mindenki. Ja, persze, meg egy kicsit azért óberkodni, érezzék a törődést a kollégák!

A második mért körben már megjelentek a hondások is, az addig kieső helyen kullogó gyári versenyzők szépet odavágtak a végére, de arra nem számítottak, hogy Norbinak erre is lesz egy válasza. Pedig volt! Elakadt a szavuk, de a miénk is! Elsőnek fordult. Váóó! Mikor ültél utoljára autóban Norbi? 

Norbi a harmadik idővel nyitott, ez is több, mint amire gondolhattunk. Itt nincs több lehetőség javítani, végül a negyedik idővel, Monteiroval a nyakán harmadszor sikerült bejutni a Q3-ba ebben a szezonban. Innentől biztosak lehettetek benne, hogy nem a tízedik helyre apelláltunk, az agya ki volt tolva páros lábbal szegény Hondának.A Q3-ban csak egy köröd van és egyedül mész, nincs szélárnyék, meg egyéb rutinrókás himihumi. A két hondás csatáját arcpirító előnnyel nyerte Norbi. Monteiro szegény több, mint hét tizedet kapott Michelisztől. Nyilván nem így akarta, de nagyon jó látni, hogy ismét a helyünkön vagyunk.

Ez a kis siker azért fontos a lelkünknek mert mi nem tesztelhettünk négy napot, mint ők. Úgy másfél hónapja ülhetett Norbi az autójába. Mi nem tudjuk mit fejlesztettek a szünetben, és most már végképp nem tudjuk egyformák-e az autók. Állítólag a futómű is más, mint nálunk. Három napot utazott Norbi, lemaradt a tesztről, gyakorlatilag belecsöppent a hétvégébe, nem pedig ráhangolódott, mint a többiek. Ez a kis csomag önmaga megért öt tizedet. A hét tized azért durva már!

forrás: www.zengomotorsport.hu