Bereczkiék a kis oroszlánnal Veszprémben !

Megérkezett a magyar rallye pályákra a Peugeot 208 R2 versenyautó is !

Bereczkiék egy kis oroszlánnal a Veszprém rallyen.


A Bereczki Norbert- Kozma László versenyzőpáros mutathatja meg először a magyar rallye bajnokságban a  Peugeot 208 R2 versenyautót. Ez a vadonatúj típus amelynek nagytestvérével már a fehérvári versenyen találkozhattunk de  a magyar bajnokságban az idén elsőként Bereczkiék vonultatják fel a kis-öcsit azaz a 208 R2 modellt !  Az eddig Citroen C2R2 Maxxal versenyző debreceni versenyzőknek az álma válik valóra abban, hogy egy vadonatúj típussal állhatnak rajthoz. Az autó Szlovéniából érkezett és nagy reményekkel vágnak neki a Veszprémi szakaszoknak a 30 km-es tesztet követően.
Az autó érkezése nagyban köszönhető Sedlák –Gusto- Gergőnek ,ugyanis ő volt ennek a projektnek az egyik fő mozgató rugója. Norbi nagyon szereti ezeket a veszprémi murvás szakaszokat , Kozma Lacinak pedig lehetséges hogy ez lesz a búcsúfellépése a rallye-ban eltöltött 26 év lezárásaként  

Bereczki Norbert: Borzasztóan örülünk , hogy mi mutathatjuk be ezt a vadonatúj kis oroszlánt a kilátogató versenyt szerető nézőknek és szeretnénk vele gyorsan is közlekedni. Az autó tökéletes és szép és új. A navigátoromnak a szerelőimnek és mindenkinek meglepetést szerettünk volna ezzel az autóval szerezni , ugyanis a mai napig titkoltuk az autó érkezését és bízunk abban ,hogy jól is fog muzsikálni. Teszt ,dekorálás és kezdődjék a verseny ! Ilyen új típussal még sohasem versenyeztem és nagyon régen ültem versenyautóban, persze ezzel nem szeretnék magyarázkodni, reménykedünk a sikeres szereplésben.
Köszönjük a partnereinknek a lehetőséget: Sea Master Product Kft, Interdairy Kft, Gran-Export Kft, Zsoltina 98 Bt, Globallift Kft, Mega Safe Credit Kft, Vaanco Kft,Crash Men Team Kft.