Veréb Zoltán Bükfürdő előtt !

Murvára hangolva

Nagy lelkesedéssel és felújjított motorral várja a Bükfürdői rajtot.....

Murvára hangolva

Nagy lelkesedéssel és felújjított motorral várja a Bükfürdői rajtot a Veréb, Papp páros. Mivel a fiúk nagyon szeretnek murván versenyezni, ezért úgy döntöttek, hogy  az Országos Historic Rallye Bajnokság mellett elindulnak az összes murvás versenyen is, most épp a nemrégiben életre hívott Historic Challengeben. 

„A miskolci motor problémánk után mondhatni egy teljesen új motort kellett építenünk, ami a mai napon megy programozásra.” - kezdte a peszélgetést Veréb Zoltán. „Csütörtökön szeretnénk részt venni a hivatalos teszten, hogy ezálltal is ráhangolódjuk az idei első murvás versenyre.”

„A pályákak én ismerem, mentem már rajtuk párszor, és azt kell mondjam, itt szeretek a legjobban versenyezni, ezért a célunk sem lehet más, mint a győzelem. Tomi még nem navigált ezen a környéken senkinek, de mivel nagyon jó az összhang az autóban, ezért biztosan gyorsan ráérez majd Ő is.”  - folytatta a beszélgetést a pilóta.

„Mivel az Országos Historic Rallye Bajnokság következő versenye az év második felében lesz majd csak, és mi nagyon szeretünk murván versenyezni, ezért úgy döntöttünk, részt veszünk az idén a Murva Bajnokságban is, de időközben életre hívtak egy Murva Challenge elnevezésű kupát, ami számunkra is szimpatikusá vált. Ez külföldön már egy jó ideje működő bajnokság, és szerencsére Bükfürdőre is több külföldi páros jelezte részvétét.” - zárta a beszélgetést Papp Tamás.

A csapat együttműködő partnerei: Miczo Kft., Ambrózia Cukrászda, Rolling Wash - A Gördülő Autómosó, Mirage étterem és kávézó, Vents Hungary Bodorvent, Somfai Munka és Tűzvédelem, Dekorfashion.