Bükfürdőn a Bakó Rallye Team !

Ismeretlen vizekre evezünk


A srácok a legutóbbi versenyükön, Miskolcon igencsak megharcoltak a célba érésért........

Ismeretlen vizekre evezünk


A srácok a legutóbbi versenyükön, Miskolcon igencsak megharcoltak a célba érésért, és a dobogóért. Jánosa Ákos és Brunekker Árpi hideget és meleget is kapott az idei első Rally2-es futamukon. De a tőlük megszokott hozzáállásukkal véghezvitték a céljukat. Most Bükfürdőre készülnek, ami ismeretlen számukra.


A jókedvű páros nagyon lelkesen beszélt az elkövetkezendő versenyről, pedig egyikük sem ismeri a pályát igazából. Ettől függetlenül szuper hangulatban vannak, és alig várják, hogy újból a versenyautóba ülhessenek. Úgy érzik, csakis rajtuk múlik az előrébb jutás, ugyanis elmondásuk szerint az autóban még van azért kraft. Ez a verseny többszörösen új lesz a duó számára. Az ő mottójuk hétvégére: „Ismeretlen gyorsokon, elsőkerekes autóval, murván…na ez a kihívás.” 

„Kérdésedre válaszolva, hogy mennyire ismerjük a bükfürdői gyorsokat, kérlek szépen, Árpi fejből nyomja majd. Dehogyis…olyannyira nem, hogy talán 2007 környékén mentem egyszer a pályán, de ott is csak, mint navigátor, Árpi meg Bükfürdő közelében sem járt még. Ez most mondhatni full új lesz számunkra, de nem félünk már mi semmiféle mumustól. A verseny tehát tök új, a Citroen C2R2 is új lesz számunkra murván, merthogy még nem mentünk a kis méregzsákkal murván, de ez az igazi kihívás számunkra. Csütörtökön tesztelünk egy jót, és menni fogunk, ahogy bírunk. Még mindig nem igazán ismerjük a C2 határait, de eljön az az idő is. Örülni fogunk annak, ha célba érünk, de természetesen azért az eredmény sem mindegy számunkra. Úgyhogy összekapjuk magunkat és sietni fogunk.” – mondta Jánosa Ákos mosolyogva.

Az nem kétséges, hogy Ákos és Árpi már nagyon várja a hétvégi Bükfürdő Rallyet. Szerintük tök mindegy, hogy új számukra a pálya, meg a murva elsőkerekessel, mert az a lényeg, hogy le kell találni a pályáról és azt is a lehető legjobb tempóban. 

„Várjuk már nagyon ezt a versenyt, attól függetlenül, hogy egyáltalán nem tudjuk ezeket a gyorsokat. Csütörtökön tesztelünk, nézegetjük a beállításokat, aztán pénteken lenyomjuk a prológón, szombaton meg a pályán a C2-t, és reméljük a legjobbakat. Újból szeretnénk kupát hazahozni, mert ezt a jó szokásunkat azért most már meg akarjuk őrizni egész évben.” – mondta Brunekker Árpi nevetve.

Köszönet a támogatásért:
CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, - Tűz, - Környezet, - Védelmi Kft.; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Meditó Kft. Játék nagykereskedelem; Global – Roll Kft. Nyomtatvány kereskedés; Kami Ker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem;  Automobile France Kft. Francia autóbontó;


Szöveg: Tiba Anita
Fotó: Jákób Dániel