System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Széll úr és a KZ Invest Kupa

Széll Péter
BMW E36
Éjszakai Autóverseny
Nyíregyháza, Május 17. Start 18.00

A neved lassan összenő a BMW-el. Szél, szélsebes, BMW-s. Mesélnél magadról és a BMW-s pályafutásodról az éjszakai Autóverseny előtt?

- Szeretettel köszöntök minden kedves sporttársamat, szurkolókat, és eme remek sport kedvelőit!

2008 óta versenyzem, kisebb-nagyobb sikerekkel. Ladával sajnos 2010-ben volt egy kisebb bukásom egy amatőr versenyen. Nekem ez a BMW-s dolog úgy jött, hogy van egy pár nagyon kedves barátom, és mindig rágták a fülemet, hogy próbáljak ki egy BMW-t.

Pásztor Ferenc építette meg az első e 30-as BMW-met, amit az első versenyen a felvezető körben le is csuktam.

Utána építettünk egy e 36 Compact-ot 25 24 v motorral, amivel kb. 2 évig versenyeztem. Ezzel a kocsival elértem elég szép eredményeket és szerintem innen ered a BMW-s Széll úr név, amit Szikszai Bészi a Fakezű nevű barátomtól kaptam.

Innentől mondhatom talán, hogy kezdtek az emberek megismerni! Szeretek nagyon a látvány érdekében autózni, és ahogy szokták mondani, na ennek már megint elgurult a gyógyszere!

2 éve pedig egy BMW E36 Sedanban taposom a gázt!  

Indultál-e már itt korábban megrendezett éjszakai versenyen? Ha igen milyen élménnyel lettél gazdagabb?
- Igen, indultam a tavaly megrendezett KZ Invest Kupán Nyíregyházán.
El kell, hogy mondjam, nagyon jól éreztem magam. Szuper volt a szurkoló tábor, a hangulat, a szervezettség. Remélem ebben idén sem lesz hiány és megint ugyan olyan jó élménnyel fogunk távozni a versenyről, mint eddig!

Igaz, hogy Magyarországon te rendelkezel a legtöbb serleggel, mint autóversenyző?
- Érdekes kérdés. Nem, mint versenyző rendelkezem sok kupával, trófeával, Hanem a családi vállalkozásunk Kupák, Érmék Gyártásával foglalkozik! Természetesen vannak nekem is Díjaim, amire Büszke is vagyok, mert megküzdöttem értük!

Milyen céllal is indulsz ezen a megmérettetésen?
- Ezen a versenyen szeretnénk most egy kicsit a nézőknek kedvezni, és magamat szórakoztatni. Úgyhogy, ha rajtam múlik látványban nem lesz hiány, remélem, minél többen kilátogatnak erre a rendezvényre!

Szeretnék köszönetet mondani,

Az Ebesi Pulyka hízlaló Kft-nek
A Póker Trófea Kft-nek
A Széll Farmnak
Dalmi Tuning Systemnek
Pásztor Ferenc BMW Service-nek


Mindenkinek, aki bármilyen formában segíti a versenyzésemet!

 

Üdvözlettel: Széll Úr

- Hajósi Miklós -

www.hajoka.hu

Fotók: Pánya Péter

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)