A pénteki körök

A pénteki körök csak itthon érdekesek, olyan érdeklődés övezte a mai tesztet, mint más pályákon a futamot.

Megszokhatatlan a hangulat, újra és újra rá kell eszmélnünk, hazánk rajongásban a legnagyobb! Norbi ötödik, mind a három Honda előtte végzett a teszten. A Citroenek még nem mutatták meg verhetetlen arcukat.

Nem volt minden sima. Az a fura ilyenkor, hogy az előző futamokhoz képest, megint más arcát mutatja az autó. Pedig nem „csinált” semmit ez idő alatt, egy kamionban utazott haza. Újra be lett állítva és mégis új az érzés és új kihívásokat kell megoldani. Használt gumikkal kezdtük a gurulást és a csak a végére kerültek fel az újak. Ez, egyébként az egyik legjobb lehetőség tesztelni a valós állapotunkat, a használt gumik ugyanis „mást énekelnek vissza”, nincs mese tudnunk kell, hogy állunk.


Ez az eredmény egy tökéletes melegítésnek fölfogható, és amíg a Citroenek bele nem húznak, addig szoros is lesz az eleje. Bekerültek az autókba a büntetősúlyok, a franciák hatvan kilóval nehezebbek, de így is nagyon erősek.

Norbi vasárnap a második futamon századik alkalommal vág neki a versenynek itt a WTCC-ben. Azért ez nagyon nagy dolog és remélem, sikerül is emlékezetessé tenni a hétvégén. Az tuti, hogy a többi versenyző nem erre fog hajtani, de ezt a problémát veletek könnyebben ugorjuk meg.

Eredmények: 

Forrás: http://www.zengomotorsport.hu