Murczin - Bagics és a Túrkevei Tereprally

Április 11-13 között Túrkeve és környéke ad otthont a Tereprally szerelemeseinek.

A nevezők között találjuk a Murczin - Bagics párost, akik egy 3D Protóval veszek fel a kesztyűt az idő és a sporttársakkal szemben.

Egy összeszokott párosként ismernek benneteket. Mi a titka a jó összhangnak köztetek? 

- Megpecsételte a nagy esés a sorsunkat, egymásban bízunk és toleráljuk a másik hibáit. Meg tudunk beszélni mindent egymással. Nagyon jó navigátornak tartom Robit.

Mit tudhatunk meg a versenyautóról?
- 420 lóerős 7000cm3-es csővázas műanyag karosszériás 3D Proto. Elől hátul kereszt lengőkaros, független kerékfelfüggesztéssel, oldalanként egy Fox rugóstaggal és egy Fox Bypass-al szerelve, összkerék hajtással, hat fokozatú szekvenciális váltóval. 

Milyen ellenfelekre számítasz?

-. Nagyon komoly nemzetközi mezőny lesz ezen a hétvégén. Ez egy CEZ verseny is, Magyar OB is lesz egyben. Szeretnénk tisztességesen helyt állni.

Teszteltetek-e? Illetve hogy sikerültek a tesztek?

- Két hétvégén is teszteltünk, változtattunk sokat a futóművön. Nagyon jónak találom a futóművet, ebből következik, hogy kezdem érezni fogy a motor.

A teszt során egy élményautóztatásunk is volt. Egy kislány apukáját autóztattunk az 50 születésnapja alkalmából. Ezt az ajándékot lányától kapta. Ez nekünk is jól jött mert így két hétvégén is állítgathattuk a 3D Proto-t

Köszönjük partnereink segítségét: Ro-Beta, OLFA, Murcin Offroad Technics Kft, Racing Cam.

- Hajósi Miklós -

www.asia-tura.hu