Örülünk ha segíthetünk !

Október 27.-én kerül megrendezésre a K Z Invest kupa autós salakshow Debrecenben.

Az idei esztendőben második alkalommal rendezi meg a Bereczki Norbert-Soós Szabolcs duó a debreceni Gázvezeték úti salakmotorpályán a K Z Invest kupa autós körversenyt.

Az idei esztendőben egy kupasorozat keretein belül rendeztek amatőr autóversenyeket Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 5 alkalommal amelynek az utolsó fordulója a Salakarénában lesz. Ezen sorozatnak a pikantériája, hogy minden alkalommal nagyon népes autós mezőny gyűlik össze a rajtvonalhoz akik kiválóan szórakoztatják a kilátogató nagyérdeműt fordulásaikkal olykor a stoppert figyelmen kívül hagyva. Ez most sem lesz másképp, hiszen a pálya tökéletesen alkalmas a látványos fordulásokra ,és aki még esetleg nem járt ilyen sporteseményen az most megízlelheti az autósport illatát egy olyan oválpályán amit eredetileg a salakmotoroknak találtak ki. A szervezők ezen rendezvényt a " Remény a leukémiás gyermekekért" alapítványnak is szánják egy picit ,ugyanis ígéretet kaptak arra hogy a hűvöskés  időjárás miatt csak néhány gyógyult gyermek fog kilátogatni a rendezvényre de a kórházban fekvő "kisbetegek " is a rendezők segítségével sok-sok meglepetéshez fognak hozzájutni.

Egy biztos ! Aki kilátogat a rendezvényre azoknak lesz módjuk arra ,hogy segítsenek az alapítványnak. Akik a versenyt megelőzően szeretnének segíteni , megtehetik a rendezők elérhetőségein  Soós Szabolcs 06-30-422-2289 vagy Bereczki Norbert 06-70-333-1966 telefonszámon.

Addig is nézzük meg a két évvel ezelőtti verseny kisfilmjét :