System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

A legfontosabb lépés...

Eurosol – Honda Civic Type-R. Croatia Rally 2013, összefoglaló

Bessenyey Zoltán – Nyirfás „Yulianna”

A hétvégi Horvát ralin, amely az Európa Bajnoki sorozat 10. futama volt, az Eurosol – Honda Civic Type-R csapat kettőse, Bessenyey Zoltán és Nyifrás Julianna újabb hatalmas lépést tettek a végső győzelem felé. A páros végig a 2WD értékelés élmezőnyében autózva sikeresen szerezte meg a második helyet, amely mellé az abszolút tizedik pozíció is társult. Így a Hondás egység 73 pontra növelte előnyét a bajnoki tabella élén.

Bessenyey Zoltán: Egyik szemem sír a másik nevet, hiszen nagyon boldog vagyok, hogy sikerült újra egy dobogós hellyel hazatérnünk az idei hetedik ERC futamunkról, azonban szomorúság is van bennem, hiszen nagyon közeledik az idei szezon vége, amely életem eddigi meghatározó élménye volt. Nagyon sok ember segítsége kellett ehhez a szezonhoz, előtte, és közben is és a nem kevesebb mint 7 hónap alatt gyakorolatilag egész Európát bejártuk. A horvát versennyel együtt 7 alkalommal indultunk és hétszer célba is értünk, ráadásul minden alkalommal pontszerző helyen. Ezzel együtt 5 ízben álltunk a dobogón, egy alkalommal győztesként. A mostani hétvége nem indult a legjobban számunkra, hiszen az első szakaszra pénteken leesett az eső, és mi slick abroncsokkal vágtunk neki, a híresen csúszós horvát utaknak. Sajnos ez azonnal egy perces hátrányt jelentett a többiekkel szemben, és akkor nagyon haragudtam magamra, a rossz döntés miatt. Juli hathatós segítségével azonban sikerült talpraállnom és a következő szárazabb pályán már második kategória időt mentünk. Sikerült folyamatosan gyorsulnunk, aminek eredménye képpen a nap végére már a harmadik helyen voltunk a 2WD értékelésben. A terv szombatra az volt, hogy a helyi lakos Prodan-nal szemben megszerezzük a második helyet, ami azonnal az első szakaszon sikerült is. Onnantól is folytattuk a második szakaszeredmények teljesítését és abszolútban is eléggé jöttünk felfelé. Végül a két nap végére az abszolút 10. helyen értünk be, ami első ERC pontunkat is jelentette. A második hely a 2WD-ben újabb 29 ponttal gazdagította a csapat eredményét a tabellán, így valóban karnyújtásnyira vagyunk az Európa Bajnoki címtől. Nagyon várjuk a bajnokság végkifejletét, hiszen ebben az évben egy olyan csapat állt össze, amely érzésem szerint megérdemli a sikert minden szinten. Nagyon szeretném megköszönni szokás szerint a támogatóink és a csapataink (Eurosol és J.A.S. Motorsport) segítségét, hiszen ezen alapok nélkül mi Julival nem sokat tudnánk teljesíteni. A szokásosnál is jobban köszönöm kedvesem, Juli segítségét, aki a kritikus helyzetben pszichológusi képességeit is bevetette, hogy ne akarjam feladni a küzdelmet az első akadály után. Be kell látnom a végére megint neki lett igaza...      

Köszönet a támogatóknak: Honda Hungary, Honda Racing, Hexacon Metrology, J.A.S. Motorsport, Service4you Hévíz Kft., Service4you Operation Kft., StreamNet Kft., MACMA, ICT Europa Tenderház Kft., ICT Europa Network Kft., City Inn Hotel, Budapest, Szinergia, Jatéknet.hu Kft., ams magazin, www.garazs.tv

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)