László racing a rallye 2-ben !

Bízunk a sikeres célbaérkezésben !



Sok éves kihagyás után újra visszakerült a 2013-as versenynaptárba az egykoron dupla szorzós, nagynevű Budapest Rally, mely október első hétvégéjén kerül megrendezésre.
A rendezők által nagyon titkolt versenypályák természetesen nem maradhatnak László Racinges versenyzők nélkül. Míg az ORB-ben több párosunk is, addig a Rallye2-es bajnokságban egyedül Forgács László- Szabó Krisztián képviselik a csapatunkat egy BMW E36 coupe 325i-vel. 

A könnyen feledhető Baranya Kupa óta eltelt idő sem telt unalmasan a fiúk számára a versenyzés körüli teendők tekintetében. Rögtön a versenyt követő hétvégén egy közönség-találkozó meghívottjaként, a többszörös magyar bajnokkal, Spitzmüller Csabával és a szintén László Racing Kft színeiben versenyző Kurtos Robival együtt autóztatták a rendezvény néhány szerencsés résztvevőjét.
Ezután következett az autó szokásos versenyek utáni átvizsgálása, amely során hamar ki is derült a hiba, ami az autó erőtlenségét okozta a Baranya Kupa utolsó szakaszain. Idő hiányában ennek a kijavításán kívül igazából nagyobb műtétbe nem mertek belekezdeni, mivel a verseny megrendezése is gyakorlatilag az utolsó utáni pillanatban dőlt el. 
„ Jelenleg vezetjük a 2900- BMW kupát, illetve harmadik helyen állunk az F2-es géposztályban, amit szeretnénk megtartani, bár ha megint 5-6 db M3-as BMW ellen kell küzdenünk, akkor erre nem sok esély marad, mivel azok minimum 100 lóerővel erősebbek a mi autónknál és ennyit már nem szeretnénk bátorsággal pótolni . Szeretnénk végre a miskolci versenyhez hasonlóan problémamentesen autózni, bár addig még van egy izgalmas hetünk, ugyanis egy szabálymódosításnak köszönhetően akadt egy kis papír munka az autóval kapcsolatban az MNASZ felé. Bár az ATB -től minden segítséget megkapunk ahhoz, hogy rendeződjön a dolog, de mint tudjuk a bürökrácia útjai kifürkészhetetlenek. Remélem megoldódik mire jövő hét pénteken sorba állunk az adminisztratív átvételen!” –meséli Krisztián.

Köszönjük partnereinknek: MAX FERRO Kft, ÉPFA-Terv Kft, Páncél Trezor Kft, Balance A&M Kft, Alinea Bt, Vector Line Consulting Kft, A-G Trans Kft, Kisgép Központ, Libegő Büfé, Szalontai Pálinka és a szervizeseink önzetlen segítségét…