Trencsényiék a dobogóért hajtanak !

Trencsényiék jó aszfalt beállítással vágnak neki a Kassa rallyenak !

Racing.hu: Ismét a régi navigátorod ül a jobb 1-ben?

Trencsényi József: Igen, ismét a jól megszokott összeállításban vágunk neki a soron következő magyar bajnoki fordulónak, Verba Gabi fogja olvasni nekem az itinert.

Racing.hu: Mennyire szereted a kassai pályákat és a külföldi miliőt?

Trencsényi József: Nagyon szeretünk külhonban versenyezi és én úgy gondolom, hogy az év elején Egerben és Miskolcon is egyaránt a két első aszfaltos versenyen sikerült megtaláljuk a legjobb beállításokat a Mitsubishin ezért bizakodóan vágunk neki a Kassa Rallyenak. Sajnos az egri versenyt egy családi probléma miatt kellett feladnom és a Miskolc Rallyen is nagyon előkelő pozícióban álltunk, de a végén csak a bronzérem jutott. A pályákat nem ismerjük és nem is nagyon foglalkoztunk még a versennyel mert én egy olyan típusú versenyző vagyok, aki felveszi az itinert és kezdődik a verseny. De nagyon szeretem a Kassa környéki szakaszokat, igazi vérbeli rallye pályák.

Racing.hu: Milyen emlékeid vannak a Kassa Rallyeról?

Trencsényi József: Extrém sztorikkal nem szolgálhatok, de az megmaradt a winchesteremben, hogy volt olyan szakasz, ahol a rajtban esett az eső a pálya közepe száraz volt, majd újból vízen mentünk. Tehát akár változatosak is lehetnek a körülmények, főleg így szeptemberben. Nehéz gumiválasztásra számítok most is. 

Racing.hu: Milyen eredménnyel lennél elégedett ezen a futamon, illetve sz év végi serlegosztáskor?

Trencsényi József: Mindenképpen sikeréhesek vagyunk, és nagyon jó lenne a kategória élén végezni, de a dobogót mindenképpen reálisnak tartom ha a technikai is rendben lesz. 

Racing.hu: Ha jól tudom szlovák kötődésed is van az autósport berkein belül...

Trencsényi József: Igen, jól látod az autómon vannak külföldi partner cégek  akiknek szintén meg szeretnénk felelni és nagyon fontosnak  érezzük a Szlovákiai jó szereplést, de azért a hátralevő bajnokikon Budapest és Mecsek Rallyen is a rajtvonalnál leszünk.

Racing.hu: Sok sikert a hétvégére!

Trencsényi József: Nagyon köszönjük!