Záró autósként is élveztük!

Záró autósként is élveztük!

4. Mipa Color Kupa Tatabánya

Imre Krisztián - Mocher Tamás és a Lada

Krisztiánt kérdezem a verseny után pár nappal.




Záró autóként vettél részt a Tatabánya rallyesprint versenyen. Mi történt, hogy nem az éles autók között indultál?

- Igen záró autóként vettünk részt a tatabányai sprinten de előfutónak neveztünk!

Ami ennek az oka az, hogy a rendező Úr felhívott minket a verseny előtt 3 nappal és megkért hogy menjünk a végén, mert sok volt az előfutó!

Mivel tétje nem lett volna a versenynek amúgy sem, így eleget tettünk kérésének. Minden esetre nagyon jól éreztük magunkat! A következő versenyen már rendesen mezőnyben fogunk menni.

A mezőny végén vettél részt Z1-es ként, de úgy láttam azért nyomtad neki rendesen. Milyen volt tolni előtted a mezőnyt?

- Igen, próbálkoztunk látványosan közlekedni nem törődve az idővel! És érzéseim szerint sikerült is, ahogy a visszajelzéseik is bizonyítják! És kalandban sem volt hiány 1 gyorsot sikerült úgy abszolválnunk hogy ne forogjunk meg! Az utolsó gyorson pedig kettőt is forogtunk és a célban sikerült elvinnünk a kocsi hátuljával a fotocella berendezést és, kihúztuk a célig a kábeljukat! J 

Azt hogy toltuk volna a mezőnyt az egy picit túlzás de ha nem bohóckodtunk volna, és rendesen oda tettük volna magunkat, akkor még jó idők is születhettek volna! De majd a következő versenyen!

Elég feszített 4 gyorsot tudhatsz magad mögött. Miképp tudtatok szervizelni  ilyen gyors és pörgő versenyen?

- Elég pörgős volt szerintünk is a verseny de mivel az idő szorította rendezőket így muszáj volt tartani minden időbeosztást! De nem vettük észre, hogy kevés lett volna a szerviz idő, sokat nem kellet szerelni a kocsin nagyon jól teljesítet szerintünk! Igaz a verseny végére már a difink kezdte beadni az unalmast de hála istennek kibírta. Most majd tartunk rajt egy kis revíziót és minden mehet tovább! J

Mesélnél a szervizparki életről?

- Sikerült kialakítanunk egy kisebb betonos placcot a szervizben és így csapatostól tudtunk ott helyet foglalni mivel voltunk 4 autóval!

A hangulat nagyon jó volt. Senkinek nem volt nagy baja és így jól el telt az idő átbeszéltük ki hogy megy ilyesmi! Összességében egy jó versenyen vagyunk túl, jó volt a rendezés és verseny is! Köszönjük rendezőknek!

Legközelebb hol lehet téged és a Ladát látni, milyen versenyen?

- A következő verseny amit tervezünk az ugyancsak A-R-C rendezvény lesz a pontos helyszint még nem tudjuk. Van 2 verzió is és majd abból az egyik vagy a másik! 1. Nagyvázsony-Vigántpetend vagy 2. Városlőd.

Itt láthatnak minket a kedves szurkolók! Idénre még 2 versenyt tervezünk az Új navigátorommal Mocher Tamás személyében, akit most kiemelnék ügyesen diktálta az itinert, reméljük minden így fog klappolni a közeljövőben is!

Megszeretném köszönni a támogatást és a segítséget mindenkinek!

Kincsem Wellness Hotel Kisbér, Tam-tom műhely Kisbér, Coobler.sk, Gyufa team, Mohi trans, Leila motors, Hajóka.hu, Ksf.hu, Duen.hu

Köszönöm az interjút!

- Hajósi Miklós -