Toscana visszavár!

Mitropa Rallye Cup - 33 ° Rally del Casentino
Car Tools kft - Renault Megane N4
Juhász Csaba - Juhász Zsolt  

2012 után, az idén is láthatunk Magyar Rally párost Olaszországban, a Július 5-6-án megrendezésre kerülő Casentino Rally-n, Toscanaban.

Juhász Csaba autóversenyzőt kérdeztem a Rally előtt.

A Salgó Rali tesztje és a 2012-es versenyzésed tükrében, mire számítasz az idén az Olasz versenyen?

- Nehéz lenne jóslásokba bocsátkozni. A Salgó Rallye után kijavították a fék hibáját, volt alkalmam kipróbálni, sokkal jobb lett mint amilyen eddig volt.

A motor teljesítménnyel is voltak gondok, a verseny után 203 lóerőt mértek az autón és 200 NM is hiányzott, így azért nehéz lett volna jó időket autózni.

A motor teljesítményen is javítottak, de szerencsére az olasz versenyen ott lesz a Renault Sport és ők ránéznek majd a motorvezérlő szoftverre, hátha egy kis módosítással még fokozható a power a gépben.

Szóval ezeket tekintve bizakodóak lehetünk, de tavaly óta sokkal erősebb lett a mezőny, ezért nekünk is nehezebb lesz jó eredményt elérni. Ráadásul ép benyeltem valami vírust, ami földhöz vágott és most lábadozom és még nem vagyok fizikálisan toppon, de megpróbálom kihozni magamból a maximiumot.

Szántó Szabi marad mint navigátor, vagy a Salgó Ralin résztvevő Zsolti testvéred ül majd a jobb1-ben?

- Zsolti-val indulunk, ez lesz az első Mitropás versenye, remélem tetszeni fog neki és fel fogja tudni venni a ritmust, bár ez az egyik legnehezebb verseny a sorozatban.

A 2B Rally és közötted jó a kapcsolat. Ők egy autóval a tieden kívül tiszteletüket tették az idén az Eger Rallyn. Tervezed-e, hogy te is részt vegyél náluk egy versenyen?

- Felajánlották, hogy bármelyik versenyre elmehetünk velük és ők biztosítják a szervizt számunkra (ingyenesen) , egyenlőre a csapatuk az ERC-re összpontosít, de  nekünk pedig az most még anyagilag elérhetetlen.

Köszönjük Partnereink segítségét!

Partnereink: Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power.

Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft, Öko Transz,

Maldon Kft, Unify Plus Kft, Kartel 97Bt, Bezama Kft, Adó-Dó Plusz Kft,

Product T-Pride Kft, Oldpit Kft, R-Pex2000 kft, Andrezol-net Kft, www.madeinmiskolc,hu, H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató, Építő és Kereskedelmi  Kft, aquageneral.hu, Kelet-Atlasz Kompresszor Kft, Digit-Center Kft, www.infovaros.hu, Max Transport, Szenzortechnika, Baromfiudvar 2000 Kft, Castrol, Unilub Kft, Assist-Trend Észak Kft, BB-Logistic.eu, Balogh és Fia Trans Bt, Horváth Kft, Távit Kft, Autó M3 Szervíz és Diagnosztika, T-Rental, Indura 2006 Kft, D.D-Z.- MED Kft,Szamsped Transz Kft

- Hajósi Miklós -

www.hajoka.hu