Gyermeknapi Balesetmegelőzési Nyílt Nap, és Ügyességi Vetélkedő

Bauer Antal Tonyo, Kandikó Ákos és Horváth Gergő szlalomversenyzőkkel készítettem riportot, a hétvégi Veszprém Vetélkedő előtt!

Mit jelent az a szó számodra hogy Szlalomverseny?

Tonyo :

- A világ legjobb kikapcsolódását jelenti.  Tökéletes feszültség oldó számomra. Elérhető összegért, kapsz egy verseny élményt! Még akár utcai autóval is indulni lehet! A közút helyett itt biztonságosan lehet csapatni!

Kandikó Ákos:

- Kikapcsolódás, adrenalin bomba, kifújjuk a gőzt. Lemérjük, hogy miként sikerült az autó építése a versenyre.

Horváth Gergő:

-  Nagyon jó társasági esemény, ami összehoz egy csomó embert, akik az ország különböző részéről jönnek össze. Ők szinte csak itt találkoznak, és kellemes napot töltenek el együtt. Nagyon jó stressz oldó dolog, itt és nem az utcán kell rodeózni. Kalandvágy és küzdeni vágyás van jelen egy szlalomon.

Mi tetszik a Veszprém Szlalomban?

Tonyo:

-  Egyrészt a rendezvény szervezettsége, családias hangulat, maga a versenyzés. Nekünk veszprémieknek nagyon közel van. jó minőségű az aszfalton rajzolhatom a köreimet.

Kandikó Ákos:

- A pálya szuper, tempós, és  technikás is egyben. Jó a hangulat,szuper a társaság. Teszenek a beépített programok. Hagyományteremtő jelleg, és rengeteg induló van évek óta.

Horváth Gergő:

- A hatalmas szervezettsége, minden úgy történik ahogy be volt harangozva. Azt kapjuk ami meg volt ígérve, ha hibázunk akkor a levonásokat is, arcra ismertségre való tekintet nélkül.

A Nézőknek vagy az idő ellen autózol? És miért?

Tonyo:

- Itt Veszprémben csak a nézőknek. Csak ehhez értek. Kilinccsel előre.

Kandikó Ákos:

- Én az időért megyek, ebből fakadóan néha jól jön ki a nézőknek is a kétkerekezésem.

Horváth Gergő:

- Egy 30 éves Trabanttal nyomom, ezért inkább a nézőknek autózom, az autó kora miatt. Én nem veszem komolyan az egészet, egy jó bulinak fogjuk fel. Megtanulunk cudar körülmények között vezetni. Pl esőben ha megindul az autó itt biztonságosabban tudunk korrigálni, nem jön szemből senki. Nagyon jó buli ez a Szlalom.

Találkozzunk a fiúkkal, Június másodikán, Veszprémben az Aréna parkolóban!

- Hajósi Miklós -

http://csuri-szlalom.atw.hu/